ozic Публикувано Май 15, 2010 Report Share Публикувано Май 15, 2010 Търся драйвери за Уиндоус 7 за лаптоп Asus F3SG-AР155L, но в сайта на Аsus нямат за тази серия, защото модела бил стар :(. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Aquarius Публикувано Май 15, 2010 Report Share Публикувано Май 15, 2010 Може да опиташ драйверите за Windows Vistа. Голяма част от драйверите за Vista бачкат и на 7-цата без проблеми. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ozic Публикувано Май 16, 2010 Author Report Share Публикувано Май 16, 2010 Свалил съм драйвери за Виста, но се отвори друг проблем: един приятел ми даде диск с Уин 7. Слагал го е на няколко компютъра, но на моето лаптопче не ще :(. Влизам в Биоса, давам да се буутва от СД/ДВД, сейфам и излизам и чакам да се появи надписа "Прес ени кей ту ...". Обаче ... появява се черен екран и започва да мига ето този знак _ (долна черта)и след него трябва да се появи надписа, но вместо надписа се зарежда ОС, която е ХР. Може ли лаптопа да ми е стар модел и затова да не може да инсталирам Уин 7? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
draco_volans Публикувано Май 16, 2010 Report Share Публикувано Май 16, 2010 С друг инсталационен диск на 7/Vista/XP, има ли го проблема? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ozic Публикувано Май 16, 2010 Author Report Share Публикувано Май 16, 2010 В името на темата съм писал какъв модел e . Моделът е Asus F3SG-AР155L. С ХР няма проблем, а Виста не съм пробвал да инсталирам. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 18, 2010 Report Share Публикувано Май 18, 2010 Ще е добре да опиташ да стартираш инсталацията на Vista и на друг релийс на 7. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
TonyWolf Публикувано Май 18, 2010 Report Share Публикувано Май 18, 2010 Ще е добре да опиташ да стартираш инсталацията на Vista и на друг релийс на 7.предполагам,че нищо не те коства да опиташ този съвет. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
crazyfrog Публикувано Май 18, 2010 Report Share Публикувано Май 18, 2010 Пробвай тази програма, ще ти инсталира всички драйвери лесно и бързо.Лаптопа си е супер за Win 7 даже надхвърля средните изисквания. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ozic Публикувано Май 20, 2010 Author Report Share Публикувано Май 20, 2010 Оказа се, че окото на записвачката било замърсено. С клечка за уши го почистих и инсталирах ОС, но ... по време на инсталацията ми даде да разделя харда само на 3 primary дяла. Искам да го разделя на 4, но не разрешава. Ако го разделя на 4 последният се губи и не ми го отчита и ми показва само трите. Как да разделя харда на 4 дяла? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Aquarius Публикувано Май 20, 2010 Report Share Публикувано Май 20, 2010 При създаване на нови дялове инсталационната програма на Win7 автоматично създава един малък специален дял преди всички останали, който съхранява системни файлове и отделно се използва за правилен offset на останалите дялове. Този дял също е Primary.А съществува правило (лимит), което гласи, че не може да имаш повече от 4 primary дяла. Ако искаш повече дялове си направи Extended том, в който може да имаш колкото искаш логически дялове. Доста от операциите с диска може да станат след инсталацията чрез възела Disk Management на snap-in модула Computer Management. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ozic Публикувано Май 21, 2010 Author Report Share Публикувано Май 21, 2010 Исках да разделя единият дял на две (от Disk Management), но натиснах Shrink и сега на дяла ми пише Unllocated. Как да го оправя и да го разделя? Поиграх си и сега имам 3 Primary и 2 Logical дяла. Ще е проблем ли ако ги оставя така или трябва да ги променям? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост