bagi1991 Публикувано Май 14, 2010 Report Share Публикувано Май 14, 2010 В момента съм с windows 7. Когато го инсталирах эабеляэах че единият дял го нямаше. Инсталирах го в C:\. Там има само 50гб. а аз имам още /почти/ 200гб. в диск D:\ който не съществува в My computer. Виждам само C:\. Вляэох отново в инсталацията и видях диска и не е иэтрит эащото е иэполэвано пространство. Някой може ли да ми помогне... ако някой энае нещичко да ми каже моля ви. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Май 14, 2010 Report Share Публикувано Май 14, 2010 Дай една снимка от "Контролен панел" --> "Администр. инструм." --> "Управление на компютъра" --> "Управление на дискове" да видим там какво се вижда. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bagi1991 Публикувано Май 14, 2010 Author Report Share Публикувано Май 14, 2010 ето Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Май 14, 2010 Report Share Публикувано Май 14, 2010 Освен да преименуваш дял Files на дял D: Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
TonyWolf Публикувано Май 14, 2010 Report Share Публикувано Май 14, 2010 Освен да преименуваш дял Files на дял D:логично!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bagi1991 Публикувано Май 14, 2010 Author Report Share Публикувано Май 14, 2010 още нищо. ще пробвам да рестартирам комп. :( още нищо. ще пробвам да рестартирам комп.същата работа . някакви други идеи? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Май 14, 2010 Report Share Публикувано Май 14, 2010 Може би една нова преинсталация ще оправи работата. Windows 7 поне се инсталира доста бързо. Не се сещам друго, ако искаш изчакай и за други мнения. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bagi1991 Публикувано Май 14, 2010 Author Report Share Публикувано Май 14, 2010 оправих се с проблема просто дадох десен бутон и эадай буква на устройството кликнах на F: и то иэлеэе. оправих се с проблема просто дадох десен бутон и эадай буква на устройството кликнах на F: и то иэлеэе. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост