Julko Публикувано Май 13, 2010 Report Share Публикувано Май 13, 2010 Ако има подобна тема като тази извинявам се,но не намерих това което ме интересуваше и реших да направя тази тема.Интересувам се главно от това как да се науча да преинсталирвам Windows XP?И как например да махна Windows-a който в момента е на харда и да инсталирам напълно нова ОС? П.П. Става дума за настолен компютър. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
draco_volans Публикувано Май 13, 2010 Report Share Публикувано Май 13, 2010 Отнема около 10 секунди, за да я намериш... при добро желание: цък Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
anton777 Публикувано Май 13, 2010 Report Share Публикувано Май 13, 2010 http://forums.softvisia.com/index.php?showtopic=6479 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bako_ttv Публикувано Май 13, 2010 Report Share Публикувано Май 13, 2010 Тази тема доста пъти съм я чел и е много полезна! Чудя се само дали има някакъв начин да се намери на диска с Windows-а като се направи преглед въпросната мелодийка за която споменава Night_Raven в 37-мия прозорец от ръководството?! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 13, 2010 Report Share Публикувано Май 13, 2010 Чудя се само дали има някакъв начин да се намери на диска с Windows-а като се направи преглед въпросната мелодийка за която споменава Night_Raven в 37-мия прозорец от ръководството?!Трябва ти мелодията? C:\WINDOWS\system32\oobe\images\title.wma Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bako_ttv Публикувано Май 13, 2010 Report Share Публикувано Май 13, 2010 Благодаря! Много е хубава мелодийката! Жалко, че саунд картата ми е старичка и не се чува по време на преинсталация (а не смея да пробвам с nLite да ги интегрирам), но като инсталирам във Virtual PC си се чува и много ми харесва! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Julko Публикувано Май 20, 2010 Author Report Share Публикувано Май 20, 2010 Благодаря ви за помоща Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост