Jump to content

Препоръчан пост

Здравейте,от няколко дни,когато затвотя всички прозорци на Mozilla и после когато искам да отворя нов прозорец ми излиза това съобщение:

post-13539-12736928046364_thumb.png

Когато рестартирам се отваря Mozilla-ta,но как да го оправя за да не рестартирам всеки път

Сподели другаде

Коя е версията на Mozilla Firefox?

Искаш да кажеш, че след като си затвориш Firefox и веднага след това го стартираш, ти се изписва посоченото съобщение?

Отвори Task Manager (Ctrl + Shift + Esc) и затвори Firefox. Веднага виж в прозореца на Task Manager за колко време щe сe убие/спре/изчезне процесът "firefox.exe", докато той е активен, ако стартираш Firefox, ще ти изписва по-горното съобщение.

Преди време, имах подобен проблем с Firefox 3.0.17, който се реши сам, след като обнових до следващата версия.

Сподели другаде

Коя е версията на Mozilla Firefox?

Искаш да кажеш, че след като си затвориш Firefox и веднага след това го стартираш, ти се изписва посоченото съобщение?

Отвори Task Manager (Ctrl + Shift + Esc) и затвори Firefox. Веднага виж в прозореца на Task Manager за колко време щe сe убие/спре/изчезне процесът "firefox.exe", докато той е активен, ако стартираш Firefox, ще ти изписва по-горното съобщение.

Преди време, имах подобен проблем с Firefox 3.0.17, който се реши сам, след като обнових до следващата версия.

Да точно така.МИсля че е най-новата версия.

Извинявай но не разбрах какво да правя когато отворя Task Manager,затвварям Firefox и после какво да правя?

Сподели другаде

Виж в Task Manager колко време ти се задържа процесът "firefox.exe". Докато той не изчезне, на практика не можеш да стартираш нов Firefox, защото ти отчита, че предният още работи... Както казах, на мен проблемът ми се оправи, след като ъпдейтнах до следнващата версия... За всеки случай, направи по едно сканиране, следвайки следния протокол:

Сканирай с Malwarebytes' Anti-Malware и SUPERAntiSpyware Free. Ако вече имаш програмите, провери дали имаш последните версии и ако нямаш, премахни твоите и инсталирай най-новите. Ако тепърва инсталираш програмите, след инсталацията те ще предложат да се обновят автоматично, съгласи се. В противен случай обнови дефинициите им ръчно.

За Malwarebytes' Anti-Malware:

- стартирай програмата;

- избери Perform quick scan (Бързо сканиране) и кликни бутон Scan (Сканиране);

- след като приключи сканирането, ако не са открити заплахи, ще се отвори автоматично текстов файл (който можеш да затвориш) и програмата ще те уведоми, че не е открила нищо, след което можеш да кликнеш бутон OK и да я затвориш;

- ако са открити заплахи, кликни бутон OK и после Show results (Покажи резултатите);

- кликни бутон Remove Selected (Премахни избраните);

- ще се появи текстов файл (дневник/лог), копирай съдържанието му тук.

За SUPERAntiSpyware:

- стартирай програмата;

- кликни бутон Scan your Computer (Сканиране на компютъра);

- вляво избери само дял C:, а вдясно избери Perform Complete Scan (Извърши пълно сканиране);

- кликни Next и изчакай програмата да сканира;

- кликни OK на съобщението;

- ако има засечени заплахи, кликни Next, за да се премахнат гадинките, OK на потвърждението и накрая Finish;

- кликни бутон Preferences... (Настройки) и иди на подпрозорец Statistics/Logs (Дневници), маркирай последния лог по дата и кликни бутон View Log... (Покажи дневника);

- копирай съдържанието му тук.

Ако е нужен рестарт при някое от сканиранията, се съгласи и рестартирай веднага.

Сподели другаде

Здравейте,от няколко дни,когато затвотя всички прозорци на Mozilla и после когато искам да отворя нов прозорец ми излиза това съобщение:

post-13539-12736928046364_thumb.png

Когато рестартирам се отваря Mozilla-ta,но как да го оправя за да не рестартирам всеки път

Натискаш Ctrl+Alt+Delete и отваряш таск мениджъра. Отваряш страницата Processes, намираш процеса firefox.exe, маркираш го и щракаш с левия бутон на мишката върху End process долу в дясно. Другият вариант е да изчакаш 1-2 минути и тогава да влезеш отново. Ако спешно трябва да влезеш отново и не ти се чака, можеш да използваш друг браузър /например IE explorer, Opera и т.н./. Няма страшно не е вирус, adaware или spyware, проблемът е в самия браузър.

Сподели другаде

И аз от няколко дни го имам този проблем. Налага ми се да затварям Firefox от Task Manager.

При мен се появява само, когато затворя и после веднага пак отворя Mozilla Firefox.

Сканирах за вируси

Malwarebytes' Anti-Malware откри 1, а SUPERAntiSpyware-0

Ето текстовия файл от Malwarebytes' Anti-Malware. Естествено на мен както винаги, нищо не ми гвори :blush: Въобще умът ми не го побира как ги разчитатетия логове... :crosseyes1:

Malwarebytes' Anti-Malware 1.46

www.malwarebytes.org

Database version: 4094

Windows 5.1.2600 Service Pack 3

Internet Explorer 6.0.2900.5512

13.5.2010 г. 00:48:35

mbam-log-2010-05-13 (00-48-35).txt

Scan type: Quick scan

Objects scanned: 112889

Time elapsed: 6 minute(s), 35 second(s)

Memory Processes Infected: 0

Memory Modules Infected: 0

Registry Keys Infected: 0

Registry Values Infected: 0

Registry Data Items Infected: 1

Folders Infected: 0

Files Infected: 0

Memory Processes Infected:

(No malicious items detected)

Memory Modules Infected:

Registry Keys Infected:

Registry Values Infected:

Registry Data Items Infected:

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Security Center\UpdatesDisableNotify (Disabled.SecurityCenter) -> Bad: (1) Good: (0) -> Quarantined and deleted successfully.

Folders Infected:

Files Infected:

Сподели другаде

Ако въпросът е към мен, а не към didi_92,аз съм с Аваст!

Night_Raven за кои разширения става въпрос? :blush:

Добавките на Firefox (Add-ons), без които за съжалемие, Лиско е айран без мляко (гола вода)

Съмнявам се проблемът да е в Avast! При мен проблемът се появи на машина с AVG :)

Сподели другаде

Днес на един компютър го имаше същия проблем и то не само с Мозила ,но и с Опера и Хроме (даже и с IE7).

След сканиране с MBAM и SAS бяха изчистени 74 зловредни обекта, но проблема си остана.

Тогава реших да направя следното:

Диска с Windows-а в записвачката и Start -> Run -> sfc /scannow -> enter, като приключи рестартирах и проблема беше изчезнал.

Не знам при вас това дали ще помогне ,но в този случай стана!

Сподели другаде

Ако има разширения, ще е добре според мен да се забранят или дори деинсталират временно и да се тества без тях дали ще има проблем.

Изключих всички разширения,но проблема си остана.

Сканирах с Eset, Malwarebytes' Anti-Malware и SUPERAntiSpyware, но не ми откриха вируси.

Когато отварям Task Manager за да затворя Firefox ми изписва,че процесът не може да бъде завършен.

Сподели другаде