Borista Публикувано Май 12, 2010 Report Share Публикувано Май 12, 2010 Имам сериозен проблем от доста врем клиповете ми зареждат бавно,не е от интернета,флаш плейр съм преинсталирал доста пъти,проверявал съм и за вируси няма,моля ви помогнете :'( Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 13, 2010 Report Share Публикувано Май 13, 2010 При всички браузъри и при всички сайтове? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nightmare Публикувано Май 13, 2010 Report Share Публикувано Май 13, 2010 защо не си тестваш скоростта на нета от тук и да покажеш резултата?Може да е просто от слабият нет Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Borista Публикувано Май 13, 2010 Author Report Share Публикувано Май 13, 2010 Всичките сайтове зареждат бавно,браузари само Mozilla и Google Chrome използвам.Скорост на интернет http://www.speedtest.net/result/813679481.png Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nicky Публикувано Май 13, 2010 Report Share Публикувано Май 13, 2010 Я пробвай да избереш да тестваш скоростта с някой сървър в САЩ например, във Велико Търново, май няма хостинг на сайтове за видео споделяне . На мен ми се струва също, че е някакъв проблем с Интернета. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Borista Публикувано Май 14, 2010 Author Report Share Публикувано Май 14, 2010 http://www.speedtest.net/result/814024355.png Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nicky Публикувано Май 14, 2010 Report Share Публикувано Май 14, 2010 Хъм, интересно какво се получава така. Как е натоварването на процесора докато зареждат клипчетата? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nightmare Публикувано Май 14, 2010 Report Share Публикувано Май 14, 2010 e добре де как става това ся ... до В.Търново 0.78ms/s, а до Ню Йорк 2.02ms/s Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Borista Публикувано Май 14, 2010 Author Report Share Публикувано Май 14, 2010 40-50% около толкос ми показва че е натоварен Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
help Публикувано Май 14, 2010 Report Share Публикувано Май 14, 2010 e добре де как става това ся ... до В.Търново 0.78ms/s, а до Ню Йорк 2.02ms/s Лесно ако работи торент клиент или нещо др. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Borista Публикувано Май 16, 2010 Author Report Share Публикувано Май 16, 2010 Ще помогне ли някои моля ми Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Май 16, 2010 Report Share Публикувано Май 16, 2010 За да ти помогне някой с конкретен съвет, трябва да споделиш някаква конкретна информация.Кажи кои клипове се зареждат бавно при теб, дай някакъв пример; дай пример и за това, какво според теб е "бавно".Кажи с каква операционна система работиш и (евентуално) кои са активните процеси в момента на отварянето на клиповете. Списък с активните връзки от и към твоя компютър също би бил полезен.Опитвал ли си да гледаш клиповете с изключена антивирусна защита?Казваш, че натоварването на процесора е 40 - 50%; за какъв процесор става въпрос, кои са процесите, които предизвикват това натоварване? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 16, 2010 Report Share Публикувано Май 16, 2010 Ще помогне ли някои моля ми Малко нахално е да се дава зор толкова скоро след последния потенциално полезен коментар. Не всеки, който може да помогне, има винаги нужното време. Редно е да проявяваш малко търпение и уважение към потребителите, които се опитват да помогнат. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Borista Публикувано Май 16, 2010 Author Report Share Публикувано Май 16, 2010 От клиповете апсолютно всеки от всеки сайт(yotube,vbox7 и тнт) зареждат около 10 минути,със Windows Xp съм,антивирусна Avira незнам точно от каде се изключва от доло в дясно винаги си седи,Процесор AMD Athlon 2500+ 1.84 ghz,забелязах че като отворя процесите най-много натоварва google chrome със по 30.000к,само кадето нз защо показва 3 процеса google chrome Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Май 16, 2010 Report Share Публикувано Май 16, 2010 Очевидно интернета ти е бавен. Каква скорост ти е заявена от доставчика? Може да се обърнеш към него. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост