Jump to content

Препоръчан пост

значи като чатя с някои изведниш нещо преебава! като пиша на някои абонат прекачвад горе кво то съм писалл пак битрявало да стоят долу !!!!!!!!!! каже те ми как да направя този проблеммм

благодаря предварителноооо на които ми помага-ли !!!!!!!!!

Сподели другаде

Малко си го написал така ,че трудно се разбира какъв е проблема! Но до колкото разбрах става на въпрос за това ,че като пишеш и пратиш написаното вместо да се покаже като следващ текст в чат полето, се превърта цялата хронология на този чат най-горе?!

Първо не си написал с каква операционна система си?

Второ не си написал с коя версия на скайп си (и дали си пробвал да преинсталираш скайпа)?

И трето не си написал дали си сканирал системата за вируси, червеи и друг зловреден код?

Сподели другаде

Windows XP добре ,НО SP2 или SP3?

Чист или самоделка е Windows-а?

Като преинсталира скайпа след деинсталацията прави ли рестарт на системата и тогава да инсталираш?

Освен с Malwarebytes Anti-Malware сканирай и със SUPERAntiSpyware Free 4.37.1000

Ако и това не помогне пробвай да изчистиш всичката хронология на скайпа (при мен така се оправи когато бях с тази версия 3,8)!

Сподели другаде

еми с windows xp

версията на skype 3.8 преинсталирах скупето но пак таи става даже изтеглих MALWAREBYTES изтрих вирусите одавана ама незнам кво да направя

ех,правопис,правопис!!днес ми 5 или 6ти случай да срещам подобни грешки,но какво да се прави....

Сподели другаде