dolara1992 Публикувано Май 12, 2010 Report Share Публикувано Май 12, 2010 значи като чатя с някои изведниш нещо преебава! като пиша на някои абонат прекачвад горе кво то съм писалл пак битрявало да стоят долу !!!!!!!!!! каже те ми как да направя този проблеммм благодаря предварителноооо на които ми помага-ли !!!!!!!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bako_ttv Публикувано Май 12, 2010 Report Share Публикувано Май 12, 2010 Малко си го написал така ,че трудно се разбира какъв е проблема! Но до колкото разбрах става на въпрос за това ,че като пишеш и пратиш написаното вместо да се покаже като следващ текст в чат полето, се превърта цялата хронология на този чат най-горе?!Първо не си написал с каква операционна система си?Второ не си написал с коя версия на скайп си (и дали си пробвал да преинсталираш скайпа)?И трето не си написал дали си сканирал системата за вируси, червеи и друг зловреден код? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dolara1992 Публикувано Май 12, 2010 Author Report Share Публикувано Май 12, 2010 еми с windows xp версията на skype 3.8 преинсталирах скупето но пак таи става даже изтеглих MALWAREBYTES изтрих вирусите одавана ама незнам кво да направя Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bako_ttv Публикувано Май 12, 2010 Report Share Публикувано Май 12, 2010 Windows XP добре ,НО SP2 или SP3?Чист или самоделка е Windows-а?Като преинсталира скайпа след деинсталацията прави ли рестарт на системата и тогава да инсталираш?Освен с Malwarebytes Anti-Malware сканирай и със SUPERAntiSpyware Free 4.37.1000Ако и това не помогне пробвай да изчистиш всичката хронология на скайпа (при мен така се оправи когато бях с тази версия 3,8)! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
TonyWolf Публикувано Май 12, 2010 Report Share Публикувано Май 12, 2010 еми с windows xp версията на skype 3.8 преинсталирах скупето но пак таи става даже изтеглих MALWAREBYTES изтрих вирусите одавана ама незнам кво да направяех,правопис,правопис!!днес ми 5 или 6ти случай да срещам подобни грешки,но какво да се прави.... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост