Herr_Flick Публикувано Май 11, 2010 Report Share Публикувано Май 11, 2010 Здравейте!От известно време насам (може би месец) имам проблем със зареждането на "Моята библиотека". Тогава имах проблем и с нета по принцип (нямах нет, да живеят М-Тел, най-великият провайдър), та не обърнах голямо внимание. Но сега всичко се оправи, а библиотеката пак не ми работи. В смисъл, че при зареждане на сайта виждам това : А при опит за сваляне на книга : А същия файл го има, свалих го на един от служебните компютри. Шотовете са от Опера 10.53.3374, но същото става и с Мозила, ИЕ, Хром ... При зареждане на адреса на файла в даунлоуд мениджър ми връща 19:04:51 11.5.2010 ã. Starting download...19:04:52 11.5.2010 ã. Can't connect to the server19:04:52 11.5.2010 ã. Pause 5 sec. и така до безкрайност ...Някаква идея какво става? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Май 11, 2010 Report Share Публикувано Май 11, 2010 Виждал съм го този изглед на някои сайтове при употреба на Mozilla Firefox преди време. Напоследък не съм обаче. Не знам защо така се е получавало, малко по-късно се е оправяло. Иначе даденият от теб линк се зарежда нормално при мен с IE8 Windows 7 и даже си свалих една книга. Не ползвам сега даунлоуд-мениджъри - само вграденият в браузъра, който се справя добре.Добавено: Виж като включиш "Изглед за съвместимост" в IE8 да видим дали няма да има подобрение. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Herr_Flick Публикувано Май 11, 2010 Author Report Share Публикувано Май 11, 2010 Добавено: Виж като включиш "Изглед за съвместимост" в IE8 да видим дали няма да има подобрение.Нищо не стана ... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Herr_Flick Публикувано Май 11, 2010 Author Report Share Публикувано Май 11, 2010 Стана. Включих "Турбо"-то на Опера. Но не виждам логика... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост