WineR Публикувано Май 11, 2010 Report Share Публикувано Май 11, 2010 така проблема ми е като преинсталирам компиутара пробвал сам виндовс 7 и виндовс хп и няма звук дривери всичко сам слагал и пак няма звук как даго оправя този проблем ако трябва да дам от еверест информация Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Be_with_me_274 Публикувано Май 11, 2010 Report Share Публикувано Май 11, 2010 така проблема ми е като преинсталирам компиутара пробвал сам виндовс 7 и виндовс хп и няма звук дривери всичко сам слагал и пак няма звук как даго оправя този проблем ако трябва да дам от еверест информацияДа дай инфо каква ти е аудио картата?Сигурно трябват драйвери някакви.А виж-колонките/слушалките/или там каквото е включено ли е както трябва?Колонките се включват и в компа и в тока отделно. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
WineR Публикувано Май 11, 2010 Author Report Share Публикувано Май 11, 2010 Ето прекачих от еверест отчета а за колоните няма проблем с тях сичко е сварзано то вав клавиатурата са сварзани колоните Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
crazyfrog Публикувано Май 11, 2010 Report Share Публикувано Май 11, 2010 Да дай инфо каква ти е аудио картата?Сигурно трябват драйвери някакви.А виж-колонките/слушалките/или там каквото е включено ли е както трябва?Колонките се включват и в компа и в тока отделно.Каква че каква,99% вграденa Realtek. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
WineR Публикувано Май 11, 2010 Author Report Share Публикувано Май 11, 2010 Ето прекачих от еверест отчета а за колоните няма проблем с тях сичко е сварзано то вав клавиатурата са сварзани колонитеReport.txt Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
crazyfrog Публикувано Май 11, 2010 Report Share Публикувано Май 11, 2010 Realtek ALC889A Audio Codec, 8-channel - ей това ти е аудиото, търси му драйвер на сайта на Realtek.Например тук... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
WineR Публикувано Май 11, 2010 Author Report Share Публикувано Май 11, 2010 даи линк направо да пробвам Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
crazyfrog Публикувано Май 11, 2010 Report Share Публикувано Май 11, 2010 даи линк направо да пробвамЧе нали съм ти дал, чекваш празното квадратче пред I accept to the above. и продължаваш ... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
WineR Публикувано Май 11, 2010 Author Report Share Публикувано Май 11, 2010 и кое тегля точно? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
crazyfrog Публикувано Май 11, 2010 Report Share Публикувано Май 11, 2010 и кое тегля то4но?Ами което е за твоя Windows, то си пише. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост