antishoC Публикувано Май 10, 2010 Report Share Публикувано Май 10, 2010 Un secteur d’activités porteur d’emplois. Имам за превод една малка темичка по френски. Горе долу с помощта на речник се справих,но горното изречение по никакъв начин не мога да го свържа в смислен израз. Та, ако някой е в час, моля да ми помогне, защото това се явява подзаглавието на самата тема/става дума за приложения в електроенергийните услуги...и други подобни от които честно казано и хабер си нямам/ Спешно ми е! Принтирано до утре-11 май сутринта Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
eleena Публикувано Май 10, 2010 Report Share Публикувано Май 10, 2010 Примерно- Една индустрия, която създава работни места. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
antishoC Публикувано Май 10, 2010 Author Report Share Публикувано Май 10, 2010 Хъ, Наистина съм много зле с френския, а искат почти дословен превод.И понеже аз нищо не мога да измисля, ще го напиша така,пък да видим утре какво ще каже оня злобар от курса Мерси много за помоща! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост