Iv_ka Публикувано Май 10, 2010 Report Share Публикувано Май 10, 2010 Здравейте от вчера играта ме изхвърля и не знам поради каква причина.Преинсталирах я на ново и пак същото изхвърля ме и дава този надпис който съм прикачила.Играта се казва Spider-Man 2 друг път не се е случвало.Няма кой знае какви изисквания самата игра.Това е проблема.Предварително благодаря за отделеното внимание. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nightmare Публикувано Май 10, 2010 Report Share Публикувано Май 10, 2010 Опита ли да я смениш с друг релийз, от къде я дръпна (ако е от торент трябва да има инструкций за инсталацията й - кракове, пачове и т.н.)Съобщението ти "казва" че няква тесктура я няма или е повредена Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Iv_ka Публикувано Май 10, 2010 Author Report Share Публикувано Май 10, 2010 Дръпнах я от замундата.Винаги от там съм я дърпала от там и не е правила така. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост