crazyfrog Публикувано Май 11, 2010 Report Share Публикувано Май 11, 2010 1.Не виждам причина да споря за датировка на драйвъри - все пак става въпрос за Реалтек - техните драйвъри са "вземи единия удари другия". 2.И по-важно някои хора тук изключително елегантно избягнаха обяснението на термините audiodg.exe и DRM. Ей ти и най- нови - от Май месец тази година клик Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Май 11, 2010 Report Share Публикувано Май 11, 2010 Това, на което сте се натъкнали, се нарича пласибо. Много често срещано явление, макар хората да не го осъзнават...Не може да става дума за плацебо-ефект (така се казва), тъй като никой от нас не е очаквал подобна разлика, нямали сме информация за това. Просто с първото пускане на музика с Winamp или с друг плейър, веднага се усеща някаква приятна разлика в звученето, стереоефектът е станал още по-пространствен и има по-голямо разделяне на звуците в двата канала, без да са добавяни някакви специални плъгини. Колегата пък отбеляза, че и "басът е станал по-мощен и хубав някакси". Когато човек е слушал музика под Windows XP дълго време и е свикнал със звученето му, веднага долавя разликата при новите опер. с-ми. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 11, 2010 Report Share Публикувано Май 11, 2010 Плацебо, пласибо, все тая. Не мога да знам дали авторите на драйверите за звуковата карта не са вкарали допълнителни "подобрения", за да звучат нещата различно. Аз ти обяснявам как стоят нещата на практика, а ти си живей в каквато фантазия си желаеш. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост