Be_with_me_274 Публикувано Май 9, 2010 Report Share Публикувано Май 9, 2010 Теглих я(FFHsetup.exe) от computerbild.de но отдето да я сваля-все тая.Тъкмоз авършва инстала и дава син екран-грешката е STOP:C00000021a c00000005 the system has been oooops down Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 9, 2010 Report Share Публикувано Май 9, 2010 И това го прави само на инсталацията на Format Factory и само на едно и също място? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Be_with_me_274 Публикувано Май 10, 2010 Author Report Share Публикувано Май 10, 2010 И това го прави само на инсталацията на Format Factory и само на едно и също място?Да,точно така.Нас едно и също място е-приключва инсталацията,и вече да дам Close обаче всичко е замръзнало за 1 сек. и дава син екра.няколко пъти пробвах-все там е.XP SP2 MC+nVidia GeForce 8500GT+AMD Athlon64 4600+ 2GB RAM Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 11, 2010 Report Share Публикувано Май 11, 2010 Прилича ми на конфликт по време на регистрацията на DirectShow филтрите, но конфликт между кои точно елементи, е трудно да се каже. Вариантите, които ми хрумват в момента, са да се опиташ да деинсталираш наличните си кодеци/пакети с кодеци и да повториш инсталацията на Format Factory. Друго предложение е да изключиш защитни програми временно. Трето предложение е да опиташ да извършиш инсталацията под Safe Mode. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Be_with_me_274 Публикувано Май 11, 2010 Author Report Share Публикувано Май 11, 2010 Прилича ми на конфликт по време на регистрацията на DirectShow филтрите, но конфликт между кои точно елементи, е трудно да се каже. Вариантите, които ми хрумват в момента, са да се опиташ да деинсталираш наличните си кодеци/пакети с кодеци и да повториш инсталацията на Format Factory. Друго предложение е да изключиш защитни програми временно. Трето предложение е да опиташ да извършиш инсталацията под Safe Mode.Не става-махнах ко0дек пакетите(K-lite,XP Codec Pack) но пак е така.И под Safe Mode пак е така.Ето ви клип какво по-точно става(сори за ниската резолюция,но с GSM...)http://dox.bg/files/dw?a=5e95aa79c6 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 12, 2010 Report Share Публикувано Май 12, 2010 Странен проблем наистина. С каква защитна програма си? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
stanilabg Публикувано Декември 24, 2010 Report Share Публикувано Декември 24, 2010 Аз пък имам проблем с деинсталацията на програмата. При опит да я деинсталирам ми дава син екран. Пробвах и под Safe Mode - същия син екран. Версията на програмата е 2.50. Реших да я денсталирам, защото ми даваше някаква грешка при опит да конвертирам нещо с нея (класическия прозорец "Извиняваме се.....програмата трябва да бъде затворена"). Имам я инсталирана може би половин година (ако не и повече) и до сега съм нямал проблеми. Сега се чудя дали да инсталирам най новата версия върху тази или да изчакам някой съвет. П.П. Сканирано е за зловреден код - нямам нищо. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 27, 2010 Report Share Публикувано Декември 27, 2010 Срещнах предложение програмата да се деинсталира с помощта на Revo Uninstaller, но доколко ще проработи не знам. Явно вграденият деинсталатор на FormatFactory е доста бъгав. Не че ме учудва особено. Ако Revo Uninstaller не помогне или не ти се пробва с нея, винаги можеш ръчно да изтриеш файловете, папките и редовете в регистратурата на FormatFactory. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
stanilabg Публикувано Декември 27, 2010 Report Share Публикувано Декември 27, 2010 ... и редовете в регистратурата на FormatFactory.Под кой ключ да търся? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 27, 2010 Report Share Публикувано Декември 27, 2010 Ами, не знам точно. Възможно е да има редове почти навсякъде. Трябва или да търсиш усилено, или при инсталация да следиш къде създава ключове и стойности в регистратурата, за да знаеш какво да премахнеш. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
stanilabg Публикувано Декември 28, 2010 Report Share Публикувано Декември 28, 2010 Почистих регистратурата, за сега новата версия върви както трябва, с едно изключение - първото нещо, което пробвах, беше едно клипче в формат *.mov. Пробвах го няколко пъти и все се получаваше файл с размер няколко КВ, при входящ 300 МВ. Следващия клип (mkv) го конвертира както трябва. Явно е бил нещо "развален" файла на първия клип. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
stanilabg Публикувано Януари 9, 2011 Report Share Публикувано Януари 9, 2011 (Редактиран) Нова година, нов проблем. Както вече някои знаят, преинсталирах Windows-а и днес реших да инсталирам програмата (v2.60). Инсталира се без видими проблеми, но при опит да я стартирам ми дава грешка - нищо конкретно, просто, че "....стартирането на тази програма не се получи, тъй като конфигурацията на програмата не е правилна/точна. Опитайте с преинсталиране на програмата.'" Преинсталирах я, нищо. Пробвах под Safe Mode, също без успех. Инсталирах v2.50, абсолютно същото. Не знам дали е свързано с това, но ми дава грешка в Event Viewer - нещо свързано с SideBySide.Error.txt И още нещо, което искам да спомена е, че при опит за отваряне на MKV файл в MKVextractGUI ми дава, че не може да намери libiconv-2.dll. Свалих и копирах файла в C\Windows\system32 и след като опитах отново да отворя MKV файла в MKVextractGUI, ми дава, че липсва libintl-8.dll. После нещо друго, но не продължих да свалям липсващите dll. На какво може да се дължи това? Нарочно използвам програми, които не трябва да се инсталират, само и само да си поддържам системата чиста, а тя ме пита за липсващи неща. :( Редактиран Януари 9, 2011 от stanilabg Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 9, 2011 Report Share Публикувано Януари 9, 2011 Относно проблема с MKVextractGUI. Инсталирал ли си MKVtoolnix? MKVextractGUI в папката на MKVtoolnix ли е? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
stanilabg Публикувано Януари 9, 2011 Report Share Публикувано Януари 9, 2011 Относно проблема с MKVextractGUI. Инсталирал ли си MKVtoolnix? MKVextractGUI в папката на MKVtoolnix ли е?Ей, за това не се сетих. Преди като съм използвал MKVextractGUI, съм имал инсталиран MKVtoolnix, но не съм го свързвал с него. Значи трябва задължително? Относно Format Factory - реших да обнова системата от image, който не съдържа актуализациите за Windows (след преинсталиране направих 3 образа - с nForce драйвера; без nForce драйвера; без без nForce драйвера, но с актуализациите за Windows (около 53 бр.)), защото все си мисля, че актуализациите правят някакви проблеми. Сега инсталирах отново Format Factory (чист Windows, първата инсталирана програма) на система без актуализации, но пак не се стартира. Съдържанието на папката на програмата изглежда наред, че съдържа всичко, инсталацията преминава без никакъв проблем. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 9, 2011 Report Share Публикувано Януари 9, 2011 Значи трябва задължително? Да. Тя програмата не случайно се казва MKVextractGUI. Тя е само графичен интерфейс (GUI) за една част от функциите на MKVtoolnix. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост