Tsvetitomi Публикувано Май 8, 2010 Report Share Публикувано Май 8, 2010 Здравейте,имам нужда от помоща ви.Купих си HP Pavilion dv7 вчера,и не мога да се оправя със субтитрите.Тегля ги,разархивирам,слагам ги в папката на филма и пускам през VLS media player но ми излизат някакви странни букви от рода на "aaèèöäaaeeääöèèaa".Мисля че трябва да се направят някакви допълнителни настройки на лаптопа но не знам какви.Моля някой от вас,ако може да ми помогне Предварително благодаря Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 9, 2010 Report Share Публикувано Май 9, 2010 Ката за начало погледни тази тема и провери дали твоите настройки са така. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tsvetitomi Публикувано Май 10, 2010 Author Report Share Публикувано Май 10, 2010 Стана. .Много ви благодаря за помоща.Супер форум Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост