abracadabra Публикувано Май 8, 2010 Report Share Публикувано Май 8, 2010 Трябва да сменя водомера,-до 6 месеца.Така ми казаха от фирмата за дялово разпределение- ИСТА. Или да го занеса и да го проверят в сертифицирана лаборатория, и после пак да ги викам до ми го пломбират от ВИК. (Те отчетоха показанията на топломерите и водомера ,и ми казаха че в 6 месечен срок трябва да си сменя водомера за топлата вода! -бил стар модел-да,така е, на повече от 10г е!!! добре-НО КЪДЕ Е ТАЗИ СЕРТИФИЦИРАНА ЛАБОРАТОРИЯ???-АЗ ИЗПРАТИ И-МЕЙЛИ НА ВИК, ИСТА И ТОПЛОФИКАЦИЯ-И ОТ НИКЪДЕ В ОТГОВОРИТЕ МИ НЕ ОБЯСНИХА КЪДЕ СЕ НАМИРА ТАЗИ ЛАБОРАТОРИЯ?-ЯВНО ВСИЧКИ ИСКАТ ДА МИ ГО СМЕНЯТ С НОВ? А КОЛКО СТРУВА ТОВА ПРОВЕРЯВАНЕ НА ВОДОМЕРА? ИСТА -ПРЕДЛАГАТ НЕМСКИ,ВИК ИСКАТ БЪЛГАРСКИ НА БЕЛАСИЦА, ТОПЛОФИКАЦИЯ СЪЩО ДАВАТ ТЕЛЕФОН ЗА СМЯНА-???НО НАЛИ ПЛОМБАТА СЕ СЛАГА ОТ ВИК-Т.Е. 100% ТЕ ЩЕ ИДВАТ!). -КЪДЕ СЕ НАМИРА ТАЗИ ЛАБОРАТОРИЯ? -Ще съм ви благодарен ако ми отговорите.Поздрави. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dimitar_682 Публикувано Май 8, 2010 Report Share Публикувано Май 8, 2010 Моят се беше развалил преди време разбрах се с инкасаторката купих си немски за 34лв за топла и студена вода.Българските такива струваха 52лв след това дойде и ми го пломбира самата инкасаторка.Ако решиш да е български по-добре си го вземи от ВИК защото тяхните са сертифицирани и струват около56лв.Поне в Пловдив е така при вас незнам как е. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Филипов Публикувано Май 29, 2010 Report Share Публикувано Май 29, 2010 А ти в кое село се намираш? В голямото ли? В общия случай демонтаж-проверка-монтаж ще ти излезе колкото нов водомер. Но не трябва да е "казаха", а да получиш писмено предписание. Защото може да се окаже да ти натресат някои непредвидени разходи заради разпломбиране. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Май 29, 2010 Report Share Публикувано Май 29, 2010 Аз имах подобни перипетии и удоволствието ми костваше 20 лева на водомер във фирма Бруната. Дойдоха хората, свалиха водомерите, тестваха ги, пломбираха ги и ги поставиха в срок от 1 седмица. Останах си повече от доволен Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Филипов Публикувано Май 31, 2010 Report Share Публикувано Май 31, 2010 И фирмата, на която правиш реклама и те доволни. Що калпаци по 20 лв. пари от нищото в тази криза . . . . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост