vesodimov Публикувано Май 6, 2010 Report Share Публикувано Май 6, 2010 Здравейте.Имам 3 в 1 Самсунг SCX-4300. Като машина си работи чудесно, но софтуерът към него за сканирането нещо не ми допада. Затова търся безплатен съфтуер за сканиране, който да дава възможност за сканиране на резолюция 600 точки чено-бяло. Освен това да може да сканира отделни документи един след друг, защото сегашния ми позволява това, но на сканираните документи трябва да им дам едно име и той си ги донаименува с номерация в края. Ако пък искам да дам различни имена трябва да затварям програмата и да я стартирам наново. Ненужна операция за всеки отделен документ.Пробвах с възможността на Fast Stone Image Viewer, но качеството е незадоволително. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
m0rgan Публикувано Май 6, 2010 Report Share Публикувано Май 6, 2010 Silver Fast на LaserSoft но не съм мн сигурен дали е съвместима с твоя скенериначе мисля че имаше и някакъв plug-in за Photoshop с който също можеш да сканираш... по-запознатите да кажат по този въпрос Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vesodimov Публикувано Май 9, 2010 Author Report Share Публикувано Май 9, 2010 Silver Fast на LaserSoft но не съм мн сигурен дали е съвместима с твоя скенериначе мисля че имаше и някакъв plug-in за Photoshop с който също можеш да сканираш... по-запознатите да кажат по този въпрос Оставам с впечатлението, че програмата е платена ... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
m0rgan Публикувано Май 10, 2010 Report Share Публикувано Май 10, 2010 Има демо версия която ще ти свърши работа Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
eleena Публикувано Май 11, 2010 Report Share Публикувано Май 11, 2010 http://www.hamrick.com - програмата е платена, но има лекове тук-там Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 11, 2010 Report Share Публикувано Май 11, 2010 Човекът търси безплатна програма, вие предлагате кракнати или демо версии на платени програми. Ако някой ми обясни как това са едни и същи неща, ще го черпя с каса бира. Ако го устройваше кракната програма, нямаше да пита въобще или нямаше да конкретизира, че му трябва безплатна. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vesodimov Публикувано Май 12, 2010 Author Report Share Публикувано Май 12, 2010 Човекът търси безплатна програма, вие предлагате кракнати или демо версии на платени програми. Ако някой ми обясни как това са едни и същи неща, ще го черпя с каса бира. Ако го устройваше кракната програма, нямаше да пита въобще или нямаше да конкретизира, че му трябва безплатна.Прав си. Платените програми не ме интересуват. Четейки едно твое мнение преди време осъзнах, че наистина има достатъчно безплатни благини, които на практика вършат същата работа като платените. Но да не се разводнявам. Търся безплатна програма ... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост