Jump to content

Търся програма за сканиране

Препоръчан пост

Здравейте.

Имам 3 в 1 Самсунг SCX-4300. Като машина си работи чудесно, но софтуерът към него за сканирането нещо не ми допада. Затова търся безплатен съфтуер за сканиране, който да дава възможност за сканиране на резолюция 600 точки чено-бяло. Освен това да може да сканира отделни документи един след друг, защото сегашния ми позволява това, но на сканираните документи трябва да им дам едно име и той си ги донаименува с номерация в края. Ако пък искам да дам различни имена трябва да затварям програмата и да я стартирам наново. Ненужна операция за всеки отделен документ.

Пробвах с възможността на Fast Stone Image Viewer, но качеството е незадоволително.

Сподели другаде

Silver Fast на LaserSoft но не съм мн сигурен дали е съвместима с твоя скенер

иначе мисля че имаше и някакъв plug-in за Photoshop с който също можеш да сканираш... по-запознатите да кажат

по този въпрос :)

Сподели другаде

Silver Fast на LaserSoft но не съм мн сигурен дали е съвместима с твоя скенер

иначе мисля че имаше и някакъв plug-in за Photoshop с който също можеш да сканираш... по-запознатите да кажат

по този въпрос :)

Оставам с впечатлението, че програмата е платена ...

Сподели другаде

Човекът търси безплатна програма, вие предлагате кракнати или демо версии на платени програми. Ако някой ми обясни как това са едни и същи неща, ще го черпя с каса бира. Ако го устройваше кракната програма, нямаше да пита въобще или нямаше да конкретизира, че му трябва безплатна.
Сподели другаде

Човекът търси безплатна програма, вие предлагате кракнати или демо версии на платени програми. Ако някой ми обясни как това са едни и същи неща, ще го черпя с каса бира. Ако го устройваше кракната програма, нямаше да пита въобще или нямаше да конкретизира, че му трябва безплатна.

Прав си. Платените програми не ме интересуват. Четейки едно твое мнение преди време осъзнах, че наистина има достатъчно безплатни благини, които на практика вършат същата работа като платените. Но да не се разводнявам. Търся безплатна програма ...

Сподели другаде