Jump to content

Въпрос за копиране на диск

Препоръчан пост

Имам този диск но по никакъв начин не мога да му направя работещо копие.Пробвал съм всички вазможни програми за копиране но не става.Котировката е cd-cops.някой ако знае повече по темата да помогне моля.clone cd i alcohol120 не помагат.daemont tools също.
Сподели другаде

Принципно за копиране на дискове ползвам само ImgBurn 2.5.1.0 ,а това е БГ интерфейса за програмата Създаден от Night_Raven

Безплатна и с много опции програма! Лично на мен ми харесва много повече от Неро и др. програми за запис!

Сподели другаде

Имам този диск но по никакъв начин не мога да му направя работещо копие.Пробвал съм всички вазможни програми за копиране но не става.Котировката е cd-cops.някой ако знае повече по темата да помогне моля.clone cd i alcohol120 не помагат.daemont tools също.

Твой ли е дискът? Каква точно е целта на копирането?

Сподели другаде

Твой ли е дискът? Каква точно е целта на копирането?

дискът е мой.целта ми е да го копирам защото може да се надраска а жена ми трябва да го ползва една година.това е курс по английски.

Сподели другаде

По принцип Alcohol 120% е програмата, която е най-добре пригодена да създава точни копия на защитени дискове. Първо е редно да си сигурен, че защитата е именно CD-COPS. Ако е наистина тази, би следвало в Alcohol 120% да кликнеш горе вляво Image Making Wizard, от горното меню да избереш устройството, в което се намира диска (в случай, че имаш повече от едно), от долното падащо меню Datatype да избереш CD-COPS и да кликнеш Next. Нататък вече трябва да ти е ясно. Ако това не свърши работа и новозаписаният диск не работи както трябва, значи просто оптичното ти устройство не се справя добре при четенето и/или записа на въпросната защита. В такъв случай ще трябва да извършиш копирането на друго устройство (т.е. на друг компютър, ако не ти се инсталира чуждо устройство на твоя).
Сподели другаде