veselinalex Публикувано Май 6, 2010 Report Share Публикувано Май 6, 2010 Имам този диск но по никакъв начин не мога да му направя работещо копие.Пробвал съм всички вазможни програми за копиране но не става.Котировката е cd-cops.някой ако знае повече по темата да помогне моля.clone cd i alcohol120 не помагат.daemont tools също. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bako_ttv Публикувано Май 6, 2010 Report Share Публикувано Май 6, 2010 Принципно за копиране на дискове ползвам само ImgBurn 2.5.1.0 ,а това е БГ интерфейса за програмата Създаден от Night_RavenБезплатна и с много опции програма! Лично на мен ми харесва много повече от Неро и др. програми за запис! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 6, 2010 Report Share Публикувано Май 6, 2010 Имам този диск но по никакъв начин не мога да му направя работещо копие.Пробвал съм всички вазможни програми за копиране но не става.Котировката е cd-cops.някой ако знае повече по темата да помогне моля.clone cd i alcohol120 не помагат.daemont tools също.Твой ли е дискът? Каква точно е целта на копирането? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
veselinalex Публикувано Май 7, 2010 Author Report Share Публикувано Май 7, 2010 Твой ли е дискът? Каква точно е целта на копирането? дискът е мой.целта ми е да го копирам защото може да се надраска а жена ми трябва да го ползва една година.това е курс по английски. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 7, 2010 Report Share Публикувано Май 7, 2010 По принцип Alcohol 120% е програмата, която е най-добре пригодена да създава точни копия на защитени дискове. Първо е редно да си сигурен, че защитата е именно CD-COPS. Ако е наистина тази, би следвало в Alcohol 120% да кликнеш горе вляво Image Making Wizard, от горното меню да избереш устройството, в което се намира диска (в случай, че имаш повече от едно), от долното падащо меню Datatype да избереш CD-COPS и да кликнеш Next. Нататък вече трябва да ти е ясно. Ако това не свърши работа и новозаписаният диск не работи както трябва, значи просто оптичното ти устройство не се справя добре при четенето и/или записа на въпросната защита. В такъв случай ще трябва да извършиш копирането на друго устройство (т.е. на друг компютър, ако не ти се инсталира чуждо устройство на твоя). Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
veselinalex Публикувано Май 7, 2010 Author Report Share Публикувано Май 7, 2010 да ти пратя ли линк за какъв диск става въпрос Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 7, 2010 Report Share Публикувано Май 7, 2010 Не виждам как линк към въпросното издание ще ми помогне да разбера нещо повече. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
rokoo Публикувано Май 7, 2010 Report Share Публикувано Май 7, 2010 Виж дали ще ти свърши работа това:CD-Cops32Decrypterv2.1.zip Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
veselinalex Публикувано Май 11, 2010 Author Report Share Публикувано Май 11, 2010 това вече е пробвано но не върши работа.все пак благодаря.Ако има някой който е постигнал успех с този диск да сподели. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост