yordanp Публикувано Май 4, 2010 Report Share Публикувано Май 4, 2010 На компютъра ми имам ESET NOD32 Antivirys 4.0.435.0. При включване на компютъра всеки път ми показва съобщения с някакви подозрителни файлове. От написаното разбирам, че файловете са изтрити и почистени под карантина. Но защо всеки път ми излизат тези съобщения? Има ли начин да се настрои програмата, след намирането на вируса само веднъж да се показват? Какви са тези вируси има ли нещо опасно между тях? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bako_ttv Публикувано Май 4, 2010 Report Share Публикувано Май 4, 2010 Сканирай с тези две програми: Malwarebytes Anti-Malware 1.46 SUPERAntiSpyware Free 4.36.1006 и приложи лог файловете които ще създадат! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
yordanp Публикувано Май 5, 2010 Author Report Share Публикувано Май 5, 2010 Ето лог файловете.mbam.txtsuper.txt Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 5, 2010 Report Share Публикувано Май 5, 2010 ESET NOD32 продължава ли да засича заплахи? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
yordanp Публикувано Май 5, 2010 Author Report Share Публикувано Май 5, 2010 след като ги изчистих с посочените програми вече не са ми излизали тези съобщения. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост