fewon Публикувано Май 3, 2010 Report Share Публикувано Май 3, 2010 1 Ако може да ми обясните как мога да си настроя BIOS-a така че да ми буутва от CD то !2 Ако може да ми кажете какъв Windols да си сваля http://kachi-snimka.info/images/opt1272905734n.jpg < (на това PC ( ако може някакъв стар който сте използвали Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 3, 2010 Report Share Публикувано Май 3, 2010 1. Менюто, в което се намира настройката, не винаги се нарича по един и същ начин. Самата настройка също. Зависи от дъното. Общ съвет е да търсиш Boot, Boot Sequence, Boot Priority или нещо такова в основния екран на BIOS или евентуално в Advanced BIOS Features. Както казах е различно при различните дъна.2. Чист (не самоделка) Windows XP с вграден SP3. Евентуално с вградени ъпдейти, ако те мързи да инсталираш ръчно. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост