sand70 Публикувано Май 3, 2010 Report Share Публикувано Май 3, 2010 Здравейте търся драиверите за тази флашка ако някой може да помогне,Моделът еKingston DataTravler 2GB. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nightmare Публикувано Май 3, 2010 Report Share Публикувано Май 3, 2010 аз за първии път чувам за драивър за такава флашка, но както и да е ...намерих само за Windows 98 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
sand70 Публикувано Май 3, 2010 Author Report Share Публикувано Май 3, 2010 Има само че на мен ми трябват за XP Profe.... Едва ли има хора със XP98 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 3, 2010 Report Share Публикувано Май 3, 2010 Всичко нужно за нормална работа с USB го има вградено в Windows XP (и нагоре). Т.е. не ти трябват никакви драйвери. Ако имаш някакви проблеми, то те са свързани или с дъното/USB портовете, или със самата USB флаш памет, или някой друг софтуер, който пречи по някакъв начин. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
veniotr Публикувано Май 3, 2010 Report Share Публикувано Май 3, 2010 да не би да е повредена флашката или да и се е скапала файловата система Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
sand70 Публикувано Май 3, 2010 Author Report Share Публикувано Май 3, 2010 Значи пичове особедно последните 2 са прави ,Имах подобин лроблем преди време със Mp3 като този със тази флашка намерех драйверите и със кусур проблеми и така нататък,,, но Mp3 се оправи и за това мисля че въпросната флашка е със подобен проблем ,защото ми изписва същите неща като Mp3 r ;и ми прави същите номерца като горе споменатото устройство ,Така че затова търся тези драиверчета ,Може и да стане номерът като въпросната Mp3. Night Raven имам още 3 флашока но проблеми със тях нет, въпросната флашка компа я разпознава но като искам да прехвърля фаилове ми изписва че във въпросното устройство няма диск , или по просто казано нещо се бандури флашката както писах че съм имал подобен проблем със Mp3 . А и още нещо въпросната флашка е пробвана и на други компове почти със еднакви резултати така че нее от моя комп, Въпросната флашка не емоя но се упитвам да помогна на човека все пак сме хора сега ще се почне ама какво що и така нататък ,А аз искам някой който може да ми помогне със въпросният проблем ,Може и сам да се справя със въпросното чудо но както знаем времето епари и така нататък ,,,но при мен както предполагам ипри вас тази опция я няма че затова пиша във форума ако някой може да помогне ,,,я за туй ,,,итъи нататък , Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 4, 2010 Report Share Публикувано Май 4, 2010 Можеш да опиташ да я форматираш с помощта на HP USB Disk Storage Format Tool. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dimd Публикувано Май 4, 2010 Report Share Публикувано Май 4, 2010 Можеш да опиташ да я форматираш с помощта на HP USB Disk Storage Format Tool.Това не е ли същото,като обикновеният формат ? Защо е нужна допълнителна програма ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 4, 2010 Report Share Публикувано Май 4, 2010 Понякога инструментът на HP успява да форматира успешно, когато инструментът на Windows не може, но добре, нека пробва да форматира от Disk Management. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dimd Публикувано Май 4, 2010 Report Share Публикувано Май 4, 2010 Поразгледах програмата и забелязах,че при нея може да се прави формат и в NTFS,а не само FAT 32 .Има ли обаче смисъл при флашка ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
sand70 Публикувано Май 4, 2010 Author Report Share Публикувано Май 4, 2010 А според мен нищо не става ,дали мислите че не съм пробвал да я форматирам първата ми работа беше това но нъцък прабвах итози вариянт който ми предложихте ивие но не става със него същата му работа Изписва си неговото че няма диск в устроиство F. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dimd Публикувано Май 4, 2010 Report Share Публикувано Май 4, 2010 Със Win XP 3 ли си ?Разпознава ли ти изобщо USB-то ? Пробва ли да вкараш друга флашка или DATA кабел за GSM ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 4, 2010 Report Share Публикувано Май 4, 2010 При това положение най-вероятно самата флашка си е "заминала". Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
sand70 Публикувано Май 4, 2010 Author Report Share Публикувано Май 4, 2010 Да най вероятно е така но все пак бях длъжен да опитам А колегата явно не чете че съм правил разните му номерца ,Но все пак ви блогодяря за оказаното ви съдеиствие, Не се обиждай но казах че имам поне още кусур флашки днес съм форматирал 4 въпросо споменатите му флашоци че тази ми правеше проблеми е очевидно но такъв и е бил писан живота явно, ще ходи за скръббб,,, , Колкото ида му е неприятно на човека може и да може да тръгне но ми писна от нея Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост