Minchakis Публикувано Май 2, 2010 Report Share Публикувано Май 2, 2010 Здравейте!Видеокартата ми е ATI Mobility Radeon HD 4300 Series и ми трябва драйвер за нея.С Windows 7 съм ако е от значение. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Май 2, 2010 Report Share Публикувано Май 2, 2010 Къде трябва да търсим драйверите обикновено? В сайта на производителя на чипа на картата. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Minchakis Публикувано Май 4, 2010 Author Report Share Публикувано Май 4, 2010 Добре,свалих и инсталирах този драйвер(тъй като виждате,че няма 4300,ако има значение) и нищо не се промени - когато пусна филм през някой player,или игра - отстрани има две черни ленти.Това е от разделителната способност на екрана т.е от видеокартата.Къде е проблема - инсталирвам не този драйвер,който трябва или в самата ОС - Windows 7 Ultimate 32-битова.Надявам се да ми кажете как да го оправя! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
naruto Публикувано Май 4, 2010 Report Share Публикувано Май 4, 2010 Честно казано не разбрах какъв е проблема с видеокартата?Ако видеото/рипа е 4:3 и го гледаш на тв 16:9 през HDMI е нормално да има такива линии. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Minchakis Публикувано Май 4, 2010 Author Report Share Публикувано Май 4, 2010 Как да ви обясня!Екрана не ми го показва нацяло,от двете страни има черни ленти и по този начин не се вижда целия размер на картината.Това е само при стартирането на игри,филми и т.н,докато desktopa си е на цяло.Каквато и резолюция да задам,все същото.Казаха ми,че трябва да инсталирам драйвери за видеото и ще се оправи.След инсталацията на ОС не съм инсталирвал никакви драйвери.Надявам се,че ме разбрахте този път.Въпроса е,че инсталирах гореспоменатия драйвер,който е 4000 series,тъй като не видях 4300 и няма промяна.От къде да намеря въпросния драйвер и дали като го инсталирам ще разреша проблема?А също така ми излиза следното съобщение при стартиране на CS - picture Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 8, 2010 Report Share Публикувано Май 8, 2010 А ние как да ти обясним, че тези черни ленти са най-вероятно там не защото не си инсталирал драйвер, а защото има разминаване в съотношението на разделителните способности. Дисплеят на лаптопа ти е широкоекранен (16:9), докато не всички видео файлове са такива и не всички игри поддържат широкоекранни разделителни способности.Какви точно видео файлове си опитвал да стартираш и с какъв видео плеър? Какви игри си стартирал? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост