Jump to content

Търся драйвер за видео карта!

Препоръчан пост

Добре,свалих и инсталирах този драйвер(тъй като виждате,че няма 4300,ако има значение) и нищо не се промени - когато пусна филм през някой player,или игра - отстрани има две черни ленти.Това е от разделителната способност на екрана т.е от видеокартата.Къде е проблема - инсталирвам не този драйвер,който трябва или в самата ОС - Windows 7 Ultimate 32-битова.Надявам се да ми кажете как да го оправя!
Сподели другаде

Как да ви обясня!Екрана не ми го показва нацяло,от двете страни има черни ленти и по този начин не се вижда целия размер на картината.Това е само при стартирането на игри,филми и т.н,докато desktopa си е на цяло.Каквато и резолюция да задам,все същото.Казаха ми,че трябва да инсталирам драйвери за видеото и ще се оправи.След инсталацията на ОС не съм инсталирвал никакви драйвери.Надявам се,че ме разбрахте този път.Въпроса е,че инсталирах гореспоменатия драйвер,който е 4000 series,тъй като не видях 4300 и няма промяна.От къде да намеря въпросния драйвер и дали като го инсталирам ще разреша проблема?

А също така ми излиза следното съобщение при стартиране на CS - picture

Сподели другаде

А ние как да ти обясним, че тези черни ленти са най-вероятно там не защото не си инсталирал драйвер, а защото има разминаване в съотношението на разделителните способности. Дисплеят на лаптопа ти е широкоекранен (16:9), докато не всички видео файлове са такива и не всички игри поддържат широкоекранни разделителни способности.

Какви точно видео файлове си опитвал да стартираш и с какъв видео плеър? Какви игри си стартирал?

Сподели другаде