LYUK63 Публикувано Май 2, 2010 Report Share Публикувано Май 2, 2010 Здравейте, става на въпрос за следното: От скоро съм с този уиндоус, но сега започна да прави проблем при всяко стартиране започва архивиране на дял С: и не може да се спре?! Другото което ми направи впечатление е ,че като почне това архивиране и почват да не работят програми и най-вече играта кънтър стайк?! Също ми прави и проблем с видео драйверите като почне архивирането?! Оправя се само с възстановяване на ситемата, но след пет минути работа пак почва само да архивира дял С:?! Не помня да съм му включвал подобна опция ,а и не знам дали това си е така оригинално направено за този уиндоус?! Сканирал съм с Нод32 и тия двете приграми SAS и MBAM, но не откриват нищо?! Моля помогнете ми! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Май 2, 2010 Report Share Публикувано Май 2, 2010 В "Контролен панел" влез и там намери "Архивиране и възстановяване" - изключи архивирането. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост