mavro Публикувано Май 2, 2010 Report Share Публикувано Май 2, 2010 Бях инсталирал SUPERAntiSpyware Pro,но се появи съобщение за подновяване на абонамента и аз я деинсталирах. След това инсталирах free версията,обаче незнам защо се появява това. Зашо не се деинсталира напълно Pro версията? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
draco_volans Публикувано Май 2, 2010 Report Share Публикувано Май 2, 2010 Пробвай с SUPERAntiSpyware Uninstaller Assistant да деинсталираш програмата, като предварително си я спрял (включително и иконката в таскбара). След това инсталираш пак безплатната версия. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mavro Публикувано Май 2, 2010 Author Report Share Публикувано Май 2, 2010 Пробвай с SUPERAntiSpyware Uninstaller Assistant да деинсталираш програмата, като предварително си я спрял (включително и иконката в таскбара). След това инсталираш пак безплатната версия. БЛАГОДАРЯ! Всичко вече е ОК! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост