kraaasi76 Публикувано Май 2, 2010 Report Share Публикувано Май 2, 2010 Здравейте,имали програма ,чрез която мога да си проверя на домашен компютър дали хардуера работи правилно ,т.е. процесор ,рам ,дънна платка,звукова и видеокарта ,хард диск са в перфектно състояние и работата им е на 100%.Чувал съм ,че в мазазини за компютри тези части ги проверяват нанякакви стендове.Инсталирах си PC WIZARD 2010,но от нея не мога да разбера това което ми трябва или аз незнам как става.Благодаря на компетентните за отговорите Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
draco_volans Публикувано Май 2, 2010 Report Share Публикувано Май 2, 2010 Виж следните коментари: цък и цък Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kraaasi76 Публикувано Май 2, 2010 Author Report Share Публикувано Май 2, 2010 мерси много ,има доста полезна информация.аз уж търсих във форума,но защо не можах да стигна до двете мнения които си ми дал и аз не знам.Благодаря отново Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост