ares85ares Публикувано Май 1, 2010 Report Share Публикувано Май 1, 2010 Имам нужда от помощ за избор на цифров фотоапарат. Очакванията ми са за качествени снимки и добри клипчета. Харесах си няколко модела и бих искала да разбера мнението ви за тях.Та, спрях се на този и този, но очаквам и нови предложения. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nightmare Публикувано Май 1, 2010 Report Share Публикувано Май 1, 2010 След това Сравнене аз бих избрал Sony Cyber-shot DSC-W350, но и другият не му отстъпва. Все пак ти даваш парите Edit по-лек, по-голяма матрица, малко по-малък, и оптичното увеличение е по-голямо (цифровото само влошава качеството)един минус- по-скъп Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
draco_volans Публикувано Май 2, 2010 Report Share Публикувано Май 2, 2010 Аз, по-скоро бих се спрял на това: Canon PowerShot A1100 IS. За съвсем резонна цена, получаваш много добър апарат (по мое мнение). Аз имам малко по-стар модел от същата серия - А1000 с 10Мpix. Преди това съм ползвал и още по-стария А540 (с DIGIC 2 процесор) и именно от него се зарибих. Имаш 4x оптичен zoom + DIGIC 4 процесор, което си е предимство за тези пари. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Май 2, 2010 Report Share Публикувано Май 2, 2010 Аз съм за сонито, освен всичко друго прави и HD-видеоклип (1280х720, 30 кад./с). Фуджито е стар модел вече (от 2007 г.). Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ares85ares Публикувано Май 4, 2010 Author Report Share Публикувано Май 4, 2010 Благодаря на всички за мненията! И Canon PowerShot A1100 IS е добър, но май ще бъде Sony Cyber-shot DSC-W350. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост