LiL_Ju Публикувано Май 1, 2010 Report Share Публикувано Май 1, 2010 Не мога да гледам никакви клипове и филми.Няма картина и звук.Инсталирах кодеци но пак не стана.Ако може ми дайде линк за теглене на аудио и видео драйвърите! Дъното ми е AsRock P4M800 ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nightmare Публикувано Май 1, 2010 Report Share Публикувано Май 1, 2010 - опита ли да смнеиш плеара?- сканира ли за вируси?- с какви кодаци пробва? k-line codec pac? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
LiL_Ju Публикувано Май 1, 2010 Author Report Share Публикувано Май 1, 2010 Пробвах с 3 различни плеъра.Вируси няма!K-line codec pack сложих ! Тоест аз се опитах да си преинсталирам сам уиндолса.Но не знам какво стана като пускам компа излиза 2 пъти Windows XP Proffesional тоест имам 2 уиндолса- стария и новия.На новия имам папка Windows & Program Files в :Д а те трябва да бъдат в :Ц .... А бе доста съм я оплескал!!!!! Как да изтрия стария уиндолс напълно за да инсталирам нов? Пробвах Форматиране но не става,пише ми че се използва от други програми и не може да се изтрият всички файлове! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Май 1, 2010 Report Share Публикувано Май 1, 2010 Оле-ле Боже... Ти си натискал каквото ти падне като си инсталирал без да четеш какво пише май? Разбираш ли малко английски? Ако нямаш нещо ценно за губене, слагай инсталационния диск, изтривай партишъните, създай ги наново и инсталирай в С:\. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
LiL_Ju Публикувано Май 1, 2010 Author Report Share Публикувано Май 1, 2010 Ами разбирам малко английски а пък и си има преводачи все пак.Просто ми е за 1-ви път! И не знам кое как е.Записах уиндолса на диск и го инсталирам като вляза в My Computer и натисна върху заредния диск.Това правилно ли е? След това ми искарва сините екрани с менюта,но не знам кое точно да натискам.Сега инсталирам отново но ми изкара 3 пъти че нямам някакви .dll файлове? Дали е от уиндолса който съм записал,или не е проблем.Как да премахна старите уиндолси? И къде да натисна за да се инсталира в Ц ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Май 1, 2010 Report Share Публикувано Май 1, 2010 Не е правилно - трябва да настроиш компютъра да зарежда от диска и тогава инсталираш. За повече подробности - разгледай това ръководство. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
m0rgan Публикувано Май 1, 2010 Report Share Публикувано Май 1, 2010 а след като си инсталираш Windows-a погледни тази тема за кодеци а за плеър ще ти препоръчам VLC Media Player п.п. Знам че сигурно е куц съвет,но нали знаеш че след като си сложиш Win-a, трябва да си сложиш и драйвъри за аудиото и видеото, ще ги намериш в дисковете си към компа или в официалния сайт на производителя Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nightmare Публикувано Май 1, 2010 Report Share Публикувано Май 1, 2010 Ами разбирам малко английски а пък и си има преводачи все пак.Ако си мислш, че като гледаш накои филм разбереш 2-3 думи, значи разбираш английски и много ми е чудно, как като инсталираш Win-а ще ползваш речници, преводачи и прочие... П.П Ако искаш да се научиш да инсталираш Win като хората, опитаи първо на Виртуална машина, а чак след това на реалназа да не стават такива гафове като сегашния Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост