vampira96 Публикувано Април 30, 2010 Report Share Публикувано Април 30, 2010 Здравейте!От няколко дена имам проблем със Скайп.Когато си пиша с една приятелка съобщенията никога не достигат до нея.Тя знае за този пробем и е преинсталирала Скайп около 4-5 пъти.Аз също си преинсталирах Скайп,но без резултат.Със другите абонати проблеми нямам.Само с въпростия абонат имам проблем.Търсих в официалния сайт на Скайп,но не можах да се свържа с поддръжка.Само във ръзлични теми и статии ме прехвърляха.Ако някой може да ми помогне ще съм много благодарен. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 1, 2010 Report Share Публикувано Май 1, 2010 Възможно е да е от доставчиците. Опитвана ли е комуникация между двамата, когато единият или и двамата сте на други компютри (и на друг доставчик), да речем от познати? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vampira96 Публикувано Май 1, 2010 Author Report Share Публикувано Май 1, 2010 Ами това нещо не съм го пробвал.Аз моя интернет го ресвах,компютъра също.Писах имена и пароли на интернета наново,но не става. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
m0rgan Публикувано Май 10, 2010 Report Share Публикувано Май 10, 2010 На последък аз имам същия проблем, даже ми се е случвало в един и същи момент някой да ми пише нещо а аз като му отговарям да не получава съобщението. Някой да препоръча коя версия е най-стабилна, за да скокнем на нея, защото на мен това ми се появи след ъпдеита но не помня коя ми беше предишната версия :S Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 10, 2010 Report Share Публикувано Май 10, 2010 "Skype" и "стабилна версия" са общо взето взаимоизключващи се понятия, като например "трезвен" и "руснак" или "честен" и "български депутат" и др. Истински стабилна версия няма. Въпросът е по-скоро коя е най-малко нестабилна. За жалост аз имам много малко опит с версии 4 и нагоре, защото интерфейсът им ми докарва нервна криза. Засега съм с последната 3-ка: 3.8.0.188, която би могла да се нарече стабилна според мен, поне в сравнение с останалите версии на Skype, де.Разбира се е възможно проблемите да не се дължат конкретно на инсталираната версия, защото явлението Skype засяга доста фактори, не само самия инсталиран клиент. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Пулсар Публикувано Май 19, 2010 Report Share Публикувано Май 19, 2010 След като Вие сте с версия,с която съм и аз,бих искал да ми дадете съвет,как да оправя следния проблем ? От известно време при опит да задам видеонастроение ми се показва бяла страница,която постояно се зарежда,но не се отваря. Извинявайте,че Ви занимавам с такъв незначителен проблем,но търсейки из интернет не можах да намера адекватен отговор.Разчитам на Вашата отзивчивост,за което предварително Ви благодаря !Поздрави ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
liver Публикувано Май 20, 2010 Report Share Публикувано Май 20, 2010 След като Вие сте с версия,с която съм и аз,бих искал да ми дадете съвет,как да оправя следния проблем ? От известно време при опит да задам видеонастроение ми се показва бяла страница,която постояно се зарежда,но не се отваря. Извинявайте,че Ви занимавам с такъв незначителен проблем,но търсейки из интернет не можах да намера адекватен отговор.Разчитам на Вашата отзивчивост,за което предварително Ви благодаря !Поздрави !Инсталирай последната официална версия на скайп. Не ползвай стари версии. п.п с каква операционна си? Питам, защото ако ползваш стари версии на скайп под winodws7, нищо чудно да има проблеми. Аз ползвам 4-та от 4-5 месеца и не съм забелязал дори и дребен бъг. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Пулсар Публикувано Май 20, 2010 Report Share Публикувано Май 20, 2010 Инсталирай последната официална версия на скайп. Не ползвай стари версии. п.п с каква операционна си? Питам, защото ако ползваш стари версии на скайп под winodws7, нищо чудно да има проблеми. Аз ползвам 4-та от 4-5 месеца и не съм забелязал дори и дребен бъг.С WindowsXP съм,но не смятам,че проблемът е от старата версия на Скайп,тъй като до преди няколко дни всичко си бе наред. Пък и новата версия изобщо не ми харесва-пробвал съм я и зная,че с нея видеонастроението се зарежда.Аз искам да разбера защо със старата се появява този проблем ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 21, 2010 Report Share Публикувано Май 21, 2010 Нямам опит с въпросното видео настроение, но като за начало можеш да опиташ да деинсталираш и после отново да инсталираш текущата версия на Skype. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Пулсар Публикувано Май 21, 2010 Report Share Публикувано Май 21, 2010 Нямам опит с въпросното видео настроение, но като за начало можеш да опиташ да деинсталираш и после отново да инсталираш текущата версия на Skype.Опитах чрез преинсталация,но положителен резултат няма !!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nicky Публикувано Май 21, 2010 Report Share Публикувано Май 21, 2010 Може да пробваш да изтриеш и файловете в %USERPROFILE%\AppData\Roaming\Skype но това ще изтрие всички записани неща, включително и хронологията. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Пулсар Публикувано Май 21, 2010 Report Share Публикувано Май 21, 2010 Може да пробваш да изтриеш и файловете в %USERPROFILE%\AppData\Roaming\Skype но това ще изтрие всички записани неща, включително и хронологията.Прощавайте за невежеството ми,но можете ли да ми посочите точните стъпки,как да стигна до цитираните от Вас файлове? Предварително благодаря ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nicky Публикувано Май 21, 2010 Report Share Публикувано Май 21, 2010 Предполагам си с Windows Vista или 7. Ако е така просто отвори WINDOWS Explorer (не Internet Еxplorer) и в адресната лента напише това, което аз съм написал и разбира се натисни enter . Ако си с XP май трябва да е %USERPROFILE%\AppData\Skype Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Пулсар Публикувано Май 21, 2010 Report Share Публикувано Май 21, 2010 Предполагам си с Windows Vista или 7. Ако е така просто отвори WINDOWS Explorer (не Internet Еxplorer) и в адресната лента напише това, което аз съм написал и разбира се натисни enter . Ако си с XP май трябва да е %USERPROFILE%\AppData\SkypeС ХР съм. Вижте,от скоро съм с компютър и съм доста"невеж" ,тоест много неща не са ми ясни.Ще прощавате,но и от това Ваше обяснение не ми стана ясно,как да стигна до тези файлове!!! Явно ще трябва да ми обясните,разбира се ако желаете,малко по-подробно ! Много се извинявам за проявеното нахалство ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 21, 2010 Report Share Публикувано Май 21, 2010 Дано това видео ти помогне... Предполагам ще се оправиш да го разархивираш и стартираш? skype_delete_appdata.rar Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост