Jump to content

Препоръчан пост

Здравейте!От няколко дена имам проблем със Скайп.Когато си пиша с една приятелка съобщенията никога не достигат до нея.Тя знае за този пробем и е преинсталирала Скайп около 4-5 пъти.Аз също си преинсталирах Скайп,но без резултат.Със другите абонати проблеми нямам.Само с въпростия абонат имам проблем.Търсих в официалния сайт на Скайп,но не можах да се свържа с поддръжка.Само във ръзлични теми и статии ме прехвърляха.Ако някой може да ми помогне ще съм много благодарен.
Сподели другаде

Възможно е да е от доставчиците. Опитвана ли е комуникация между двамата, когато единият или и двамата сте на други компютри (и на друг доставчик), да речем от познати?
Сподели другаде

• 2 weeks later...
На последък аз имам същия проблем, даже ми се е случвало в един и същи момент някой да ми пише нещо а аз като му отговарям да не получава съобщението. Някой да препоръча коя версия е най-стабилна, за да скокнем на нея, защото на мен това ми се появи след ъпдеита но не помня коя ми беше предишната версия :S
Сподели другаде

"Skype" и "стабилна версия" са общо взето взаимоизключващи се понятия, като например "трезвен" и "руснак" или "честен" и "български депутат" и др. Истински стабилна версия няма. Въпросът е по-скоро коя е най-малко нестабилна. За жалост аз имам много малко опит с версии 4 и нагоре, защото интерфейсът им ми докарва нервна криза. Засега съм с последната 3-ка: 3.8.0.188, която би могла да се нарече стабилна според мен, поне в сравнение с останалите версии на Skype, де.

Разбира се е възможно проблемите да не се дължат конкретно на инсталираната версия, защото явлението Skype засяга доста фактори, не само самия инсталиран клиент.

Сподели другаде

• 2 weeks later...

След като Вие сте с версия,с която съм и аз,бих искал да ми дадете съвет,как да оправя следния проблем ? От известно време при опит да задам видеонастроение ми се показва бяла страница,която постояно се зарежда,но не се отваря. Извинявайте,че Ви занимавам с такъв незначителен проблем,но търсейки из интернет не можах да намера адекватен отговор.Разчитам на Вашата отзивчивост,за което предварително Ви благодаря !

Поздрави !

Сподели другаде

След като Вие сте с версия,с която съм и аз,бих искал да ми дадете съвет,как да оправя следния проблем ? От известно време при опит да задам видеонастроение ми се показва бяла страница,която постояно се зарежда,но не се отваря. Извинявайте,че Ви занимавам с такъв незначителен проблем,но търсейки из интернет не можах да намера адекватен отговор.Разчитам на Вашата отзивчивост,за което предварително Ви благодаря !

Поздрави !

Инсталирай последната официална версия на скайп. Не ползвай стари версии.

п.п с каква операционна си? Питам, защото ако ползваш стари версии на скайп под winodws7, нищо чудно да има проблеми. Аз ползвам 4-та от 4-5 месеца и не съм забелязал дори и дребен бъг.

Сподели другаде

Инсталирай последната официална версия на скайп. Не ползвай стари версии.

п.п с каква операционна си? Питам, защото ако ползваш стари версии на скайп под winodws7, нищо чудно да има проблеми. Аз ползвам 4-та от 4-5 месеца и не съм забелязал дори и дребен бъг.

С WindowsXP съм,но не смятам,че проблемът е от старата версия на Скайп,тъй като до преди няколко дни всичко си бе наред. Пък и новата версия изобщо не ми харесва-пробвал съм я и зная,че с нея видеонастроението се зарежда.Аз искам да разбера защо със старата се появява този проблем ? :crosseyes1:

Сподели другаде

Нямам опит с въпросното видео настроение, но като за начало можеш да опиташ да деинсталираш и после отново да инсталираш текущата версия на Skype.

Опитах чрез преинсталация,но положителен резултат няма !!!

Сподели другаде

Може да пробваш да изтриеш и файловете в %USERPROFILE%\AppData\Roaming\Skype но това ще изтрие всички записани неща, включително и хронологията.

Прощавайте за невежеството ми,но можете ли да ми посочите точните стъпки,как да стигна до цитираните от Вас файлове? Предварително благодаря !

Сподели другаде

Предполагам си с Windows Vista или 7. Ако е така просто отвори WINDOWS Explorer (не Internet Еxplorer) и в адресната лента напише това, което аз съм написал :) и разбира се натисни enter :). Ако си с XP май трябва да е %USERPROFILE%\AppData\Skype
Сподели другаде

Предполагам си с Windows Vista или 7. Ако е така просто отвори WINDOWS Explorer (не Internet Еxplorer) и в адресната лента напише това, което аз съм написал :) и разбира се натисни enter :). Ако си с XP май трябва да е %USERPROFILE%\AppData\Skype

С ХР съм. Вижте,от скоро съм с компютър и съм доста"невеж" :crosseyes1: ,тоест много неща не са ми ясни.Ще прощавате,но и от това Ваше обяснение не ми стана ясно,как да стигна до тези файлове!!! :blush: Явно ще трябва да ми обясните,разбира се ако желаете,малко по-подробно ! Много се извинявам за проявеното нахалство !

Сподели другаде