tigerrr Публикувано Април 30, 2010 Report Share Публикувано Април 30, 2010 Здравейте!Искам да попитам нещо. Ако увелича обема на пагинг файла може ли да има лоши последствия и какви?Имам РАМ 512 МБ и знам, че пагинг файлет трябва да е 1,5 пъти по- голям. Това прави около 750 МБ.Преди играех Warcraft и не ми забиваше, но вече забива много и се чудя как да се оправя. Има ли и други начини за улесняване на работата на Windows XP? Благодаря! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
TechMaster Публикувано Април 30, 2010 Report Share Публикувано Април 30, 2010 PageFile е файл на хардиска, който се използва при липса на конвенционална RAM памет.При всеки случай при малко памет ще има много писане върху него и тъй като харддискът е много по-бавен от RAM, ще има спад в производителността.Ще ти препоръчам да се сдобиеш с поне още 512RAM за оптимална работа на WindowsXPПо темата:Провери си температурите с Everest, SIW или HW32Провери за вируси и процеси, които натоварват системата ти излишно.Изключи ненужните програми, които се стартират в BackGround режим заедно с Windows.За проверка за вируси и вредители мога да ти препоръчам MBAM като обновиш преди сканиране и Online скенера на ESETСканирай и с твоята антивирусна-Надявам се не е кракнат NOD32. Кракнатите версии на антивирусните програми не ловят като хората. Ако е така, препоръчвам да я махнеш и да сложиш Avira Personal и си готов.Ако се съмняваш, че е вирус, пиши за да ти дадем по-нататъчна информация как да процедираш Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
tigerrr Публикувано Май 1, 2010 Author Report Share Публикувано Май 1, 2010 Кои приложения мога да махна при стартуп? Не ми се иска да бърникам много без да знам какво мога да махна (което няма да попречи на работата на Windows, стартирането му или някоя важна програма).Ако увелича виртуалната памет ще има ли опасност от пренатоварване на системата, прегряване или някакви други смущения или лоши последствия? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Май 1, 2010 Report Share Публикувано Май 1, 2010 Следвай инструкциите от тук и прикачи резултата. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост