Dakata21 Публикувано Април 30, 2010 Report Share Публикувано Април 30, 2010 Това ми е въпроса. Благодаря предварително. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bako_ttv Публикувано Април 30, 2010 Report Share Публикувано Април 30, 2010 Това с каква цел искаш да го направиш? Питам понеже Aimp2 си поддържа много на брой плейлисти! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Dakata21 Публикувано Април 30, 2010 Author Report Share Публикувано Април 30, 2010 Нямам точно определена цел. Знам за плейлистите. Просто видях приятел да прави миксове с уинамп, който е включен 2 пъти и реших да разбера дали може и с друг плеър. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bako_ttv Публикувано Април 30, 2010 Report Share Публикувано Април 30, 2010 Ами не съм тествал с портативни версии дали ще стане, но можеш да пробваш!Между другото AIMP2 ползва плъгините на Winamp!Можеш да погледнеш тази тема (12-тия пост): http://forums.softvisia.com/index.php?showtopic=5160 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 30, 2010 Report Share Публикувано Април 30, 2010 Не съм сигурен, но мисля, че не може. Потърсих из настройките му, но не открих такава опция. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Dakata21 Публикувано Май 1, 2010 Author Report Share Публикувано Май 1, 2010 Аз затова попитах понеже не открих нищо. С портативните също не става. Благодаря че ми обърнахте внимание. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост