VIS Публикувано Март 25, 2007 Report Share Публикувано Март 25, 2007 Значи точно това направих.. 1вата снимка е преди да изтрия .php а 2рата е след като го изтрих.Значи сега не ги download-ва, а ги Open :( Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Март 29, 2007 Report Share Публикувано Март 29, 2007 Единственото, което ми хрумва наум след като доста се рових за отговор е да пробваш да почистиш кеша си или да увеличиш размера му. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
blood Публикувано Април 15, 2007 Report Share Публикувано Април 15, 2007 Хора като кликна на иконката за модзила и тя се включи и се отваря в половин прозорец, което е адски неприятно, как да го оправя? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Април 15, 2007 Report Share Публикувано Април 15, 2007 Къде се намира иконата ти? Пробвай да чукнеш върху нея с десен бутон на мишката и да избереш Properties. После от падащия списък срещу надписа "Run..." избери "Maximized" Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
blood Публикувано Април 15, 2007 Report Share Публикувано Април 15, 2007 Пробвай да чукнеш върху нея с десен бутон на мишката и да избереш Properties. После от падащия списък срещу надписа "Run..." избери "Maximized"Кога ще те черпя Благодаря ти !!!!!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
blood Публикувано Юни 14, 2007 Report Share Публикувано Юни 14, 2007 Рестартирах си пс-то и всички фаворити / сайтове / изчезнаха, и преди ми се е случвало,но този път умело не съм тръгнал отново да си ги връщам по памет, а ги оставих така. Къде се съхраняваха фейвъритс? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Юни 15, 2007 Report Share Публикувано Юни 15, 2007 Рестартирах си пс-то и всички фаворити / сайтове / изчезнаха, и преди ми се е случвало,но този път умело не съм тръгнал отново да си ги връщам по памет, а ги оставих така. Къде се съхраняваха фейвъритс?C:\Documents and Settings\<Акаунта ти на Windows>\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\<Акаунта ти на FF>\bookmarkbackups Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
blood Публикувано Юни 15, 2007 Report Share Публикувано Юни 15, 2007 Тенк ю много Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dimd Публикувано Август 3, 2007 Report Share Публикувано Август 3, 2007 Смених кодеците,и сега съм с K-lite mega codec pack 2.2.0,но какво беше учудването ми,че QuickTime Alternative го няма в тях,а от Дата обичам да слушам мр3 по този начин.Мога ли да го кача отделно,и това няма ли да обърка нещо,защото инсталацията му ми предлага и Media Player Classic,а той вече съществува в K-lite mega codec pack 2.2.0 ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sir William Публикувано Август 3, 2007 Report Share Публикувано Август 3, 2007 (Редактиран) Moже да инсталираш QuickTime Alternative винаги. Хм, странно. Защо при теб липсва QuickTime в популярния мегакодек... Добавям по-късно, че трябваше да проверя за QuickTime Alternative.Май има само Lite версия на QuickTime. Комерсиализъм, друже. Стига аванта. Редактиран Август 3, 2007 от Sir William Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dimd Публикувано Август 3, 2007 Report Share Публикувано Август 3, 2007 В крайна сметка се върнах към K-lite mega codec pack 2.1.0. и проблема/поне за мен/ е решен-пак си действам по старият/и по-удобен за мен/ начин.Sir William,като изтеглих QuickTime Alternative,както ми препоръча-не се получи . Оставам с K-lite mega codec pack 2.1.0. !Поздрави ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sir William Публикувано Август 4, 2007 Report Share Публикувано Август 4, 2007 dimd, искам да поясня нещо.Написах по-горе, че авантата свърши. Защото имах предвид кракнатия QuickTime в съдържанието на K-lite мегакодека досега. Алтернативната версия на QuickTime спря да съществува. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост