emz Публикувано Юни 10, 2006 Report Share Публикувано Юни 10, 2006 Имам този проблем от много, много време, но.. си трая. А ето всъщност за какво се кахъря. Когато се опитам да сваля даден торент, това което правя е, да кликна на торент файла, при което ми се отваря меню как да реагира Firefox - дали да пренасочи файла към Flashgot, дали да запази на диска, или да го отвори с дадена програма. А долу има и отметка, избора който бъде направен, да е по подразбиране, и да не се прави запитване за такъв тип файл отново. Е да, ама не. Хиляди пъти съм слагал отметката, нема и нема, всеки път ме пита какво да прави торент файла. Погледнах в настройките на Firefox, за дефаулт настройка за този тип файлове - няма. Как да оправя проблема? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Юни 10, 2006 Report Share Публикувано Юни 10, 2006 даваш това тикче и като преди това си избрал със ФлашГет ли да се свали или с мениджара на Firefox или да тръгне с некоя програма и след това ако искаш да смениш какво да прави с тея файлове отиваш тука -> Tools -> Options -> Downloads -> Download Actions -> View & Edit Actions ( ако си му задал да се сваля автоматично с Флашгет, нема да го намериш в това меню ) при проблеми пише тука ....да открием къде може да е проблема..... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dimd Публикувано Юни 10, 2006 Report Share Публикувано Юни 10, 2006 При мене го свалям с ляв бутон на мишката,и след това го отварям,а Бит Комета ме пита ,къде да свали,даденият филм,или каквото и да е там ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
emz Публикувано Юни 10, 2006 Author Report Share Публикувано Юни 10, 2006 (Редактиран) целта е след като кликна на торент файла (в някой тракер), автоматично да отвори файла с дефаулт програмата за това разширениеее Редактиран Юни 10, 2006 от emz Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Юни 10, 2006 Report Share Публикувано Юни 10, 2006 целта е след като кликна на торент файла (в някой тракер), автоматично да отвори файла с дефаулт програмата за това разширениееедаваш Open With ,ако не Битцомет там даваш падащото меню там -> Other и намериш къде е .exe-то на Кометата -> като го намериш даваш OPEN -> сега слагаш тикчето на Do this automatically for files like this form now on. и всичко требва да както искаш ти Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
emz Публикувано Юни 10, 2006 Author Report Share Публикувано Юни 10, 2006 Не!целта е след като кликна на торент файла (в някой тракер), автоматично да отвори файла с дефаулт програмата за това разширениеее - има си асоциирана програма за това разширение!Искам просто Firefox , да не ме пита, какво иска да прави с файла, а автоматично да го прехвърля към uTorrent например, а не както в момента, да давам да се отвори с тази програма, чрез менюто излизащо след като се кликне на торент файла. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Юни 10, 2006 Report Share Публикувано Юни 10, 2006 Не! - има си асоциирана програма за това разширение!Искам просто Firefox , да не ме пита, какво иска да прави с файла, а автоматично да го прехвърля към uTorrent например, а не както в момента, да давам да се отвори с тази програма, чрез менюто излизащо след като се кликне на торент файла.еми настрой го един път да се отваря с uTorrent например ( както обесних в горния пост ) да видим дали нема да стане със следващия фаил ( без нищо да настройваш ) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 10, 2006 Report Share Публикувано Юни 10, 2006 Усещам как май никой не разбра какъв е проблема. Той не е в асоциацията на даден клиент с .torrent файловете, а още "преди" това - при тегленето им.Не ползвам почти никога Firefox, но сега го опитах и се оказа, че и при мен не става автоматично. Ще потърся решение и ще пиша пак. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
emz Публикувано Юни 10, 2006 Author Report Share Публикувано Юни 10, 2006 (Редактиран) Благодаря, Night_Raven Редактиран Юни 10, 2006 от emz Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
infinity1305 Публикувано Юни 10, 2006 Report Share Публикувано Юни 10, 2006 При мен не е автоматично.Ако влезеш в настройки на фирефокс, и махнеш отметката, няма да те пита къде да го записва.Задаваш само отваряне на файла/торента/ и след издърпването само го отваряш и си тръгва в bitcomet или каквото ползваш.Виж настройките на фирефокс. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 10, 2006 Report Share Публикувано Юни 10, 2006 Уви, оказва се, че това е бъг от версия 1.5 нагоре. Ако толкова е важно за теб, можеш да опиташ по-стара версия преди 1.5, където бъгчето би трябвало да отсъства. Да се надяваме, че ще го отстранят скоро.Ето например Firefox 1.0.8 (4.7MB) ако се решиш.Другият вариант е да опиташ все още експерименталната Firefox 2.0 alpha 3 (5.7MB) с кодово име Bon Echo. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
emz Публикувано Юни 10, 2006 Author Report Share Публикувано Юни 10, 2006 Ясно, благодаря. Ще се примиря за сега.. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ivan ivanov Публикувано Юли 16, 2006 Report Share Публикувано Юли 16, 2006 Според мен,наличието на програми които могат да оперират с този вид файл,задължава Firefox да те пита какво и как да го прави.Деинсталирай си кометата,флаш гета и др. и няма да те пита.Освен ако най накрая не се научи да познава някак, какво искаш да правиш с този файл.Провери в сайта на Firefox,може да има плъгин за ясновидство. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Март 24, 2007 Report Share Публикувано Март 24, 2007 (Редактиран) Значи имам малък проблем с ФФ , на някои сайтове ми сваля много .пхп-та а не искам да преинсталирам ФФ-то защото не ми се добавя всичко наново.Ето и снимка:http://www.picsbg.com/uploads/0e58d043a6.gif Ето и друг случай като натиска "Search" и вижте какво става!http://www.picsbg.com/uploads/ee4fb31a5f.gifКак да огранича да не се свалят тези .php-та ? Редактиран Март 24, 2007 от VIS Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Livingdead Публикувано Март 25, 2007 Report Share Публикувано Март 25, 2007 Ами, получило се е така, че браузърът ти не може да отваря .php файловете и тръгва директно да ги тегли. Нямам идея как е станало това... Може да пробваш да влезеш в Tools -> Options -> Content и където пише File Types натискаш Manage. Там потърси PHP, и ако има го изтрий. Друг вариант, за който се сещам е направо да преинсталираш Firefox-а. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост