FierceLion Публикувано Април 27, 2010 Report Share Публикувано Април 27, 2010 Не знам дали е тук мястото на темата, моял да ме извините. Аз съм с лаптоп Dell Inspirion 1545 - http://news.laptop.bg/%D1%80%D0%B5%D0%B2%D1%8E%D1%82%D0%B0/dell-inspiron-1545-%D0%BF%D1%8A%D0%BB%D0%B5%D0%BD-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B3%D0%BB%D0%B5%D0%B4/ Със Windows 7 Home Premium x64 съм. Проблема е, че има прекалено много споделена видео памет. Възможно ли е да няма толкова споделена памет, а да си я използвам...? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 27, 2010 Report Share Публикувано Април 27, 2010 Ако искаш да намалиш споделената памет за видео картата, просто влез в BIOS и си задай желаното количество. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
FierceLion Публикувано Април 27, 2010 Author Report Share Публикувано Април 27, 2010 Не виждам къде да го задам... Просто няма нищо подобно... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 28, 2010 Report Share Публикувано Април 28, 2010 Трябва да има. За жалост не открих описание на BIOS, за да ти дам точни инструкции, защото на всяка система опцията може е с различно наименование и местоположение. Ако имаш възможност можеш да дадеш снимки от екрана на BIOS. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Lyudmil Публикувано Април 28, 2010 Report Share Публикувано Април 28, 2010 http://www.intel.com/support/graphics/sb/CS-029090.htmС две думи - не се занимавай. Най-вероятно Dell са задали динамично споделяне на паметта според нуждите на видеокартата. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
FierceLion Публикувано Април 28, 2010 Author Report Share Публикувано Април 28, 2010 Mobile Intel® 4 Series Express Chipset Family Unsupported operating system Up to 1 GB** Up to ~1.7GB** Up to ~1.7GB** Ето какво пише за мойта видео карта. Версията на BIOS e А13... Обаче това не ми прилича много на BIOS... Има някакви незначителни настройки на контраст и едни тагове. Просто не може да се намери нищо свързано дори и със процесора или харда. За харда има настройка само за контролерите... А иначе знам, че трябва да има много по-подробни настройки... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост