snejito_v Публикувано Април 25, 2010 Report Share Публикувано Април 25, 2010 Здравеите имам проблем с компютъра заради аваст.реших да си сменя моята антивирусна програма -НОД 32 и ме посъветваха да сваля Аваст.Така и направих,инсталирах я и ми показа че трябва да рестартирам компа.след рестарта вс икони от Десктоп-а ми изчезната и тои стана неактитен.активна е само лентата на Старт менуто.когато цъкам на десктопа тои не отразява нито с левия, нито с десния бутон.не тръгват и програмите ми-не тръгва музиката ми,клипчетата във vbox са без звук, не мога да вляза дори и в Моят компютър,само в програмите които са на старт менюто.моля помогнете ми Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nightmare Публикувано Април 25, 2010 Report Share Публикувано Април 25, 2010 да не си дръпнал "фалшива" антивирусна т.е вместо да ти ппчисти компютъра от вирусте ще го напълни с такива Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
snejito_v Публикувано Април 25, 2010 Author Report Share Публикувано Април 25, 2010 не знам може но май не.защтото по принцип тя си работи.дори вече хвана един вирус Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
draco_volans Публикувано Април 25, 2010 Report Share Публикувано Април 25, 2010 Каква точно версия на Nod32 си деинсталирал и как?Каква версия на avast! си инсталирал? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
snejito_v Публикувано Април 25, 2010 Author Report Share Публикувано Април 25, 2010 аваст 5.0.507 а НОД не сьм го деинсталирал още Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
draco_volans Публикувано Април 25, 2010 Report Share Публикувано Април 25, 2010 КРАЙНО препоръчително е да имаш само една резидентно-действаща антивирусна защита. Деинсталирай avast! или Nod32 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nightmare Публикувано Април 25, 2010 Report Share Публикувано Април 25, 2010 On 4/25/2010 at 8:14 PM, snejito_v написа: аваст 5.0.507 а НОД не сьм го деинсталирал още Ааааааа... защо не започна направо с товаИ ако и ти следваш логиката "Ако имам по-вече антивирусни ще съм по защитен!" ТОВА НЕ Е ВЯРНО Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
snejito_v Публикувано Април 25, 2010 Author Report Share Публикувано Април 25, 2010 добре и така ще се появи ли моя десктоп? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
draco_volans Публикувано Април 25, 2010 Report Share Публикувано Април 25, 2010 Не мога да кажа това със сигурност, но ако продължаваш да се възползваш от услугите на 2 антивирусни програми едновременно... може и други неща да ти изчезнат. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
snejito_v Публикувано Април 25, 2010 Author Report Share Публикувано Април 25, 2010 ооооооо не ме плашете де добре ще деинсталирам едната но коя да оставя,коя е по-добрата Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
draco_volans Публикувано Април 25, 2010 Report Share Публикувано Април 25, 2010 От която считаш, че си по-доволен - нея остави. Аз лично съм с Avast 5 Free Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
snejito_v Публикувано Април 25, 2010 Author Report Share Публикувано Април 25, 2010 мерси Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
sergo75 Публикувано Април 25, 2010 Report Share Публикувано Април 25, 2010 Добре, от първия ти пост разбрах, че са те посъветвали да си смениш антивирусната програма....Още тогава си помислих, че си дейнсталирала NOD, а и повечето колеги тук това са помислили...Защо не ни ги поясняваш тези неща ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
snejito_v Публикувано Април 26, 2010 Author Report Share Публикувано Април 26, 2010 ами не мислех че е лошо да имаш 2 антивирустни мислех че е по сигурно Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
TankoBG Публикувано Април 26, 2010 Report Share Публикувано Април 26, 2010 On 4/26/2010 at 7:58 AM, snejito_v написа: ами не мислех че е лошо да имаш 2 антивирустни мислех че е по сигурноТц.Остави Avast-a и махай NOD32.Лично мнение. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост