chino_sz Публикувано Април 24, 2010 Report Share Публикувано Април 24, 2010 Здравейте на всички,искам да разбера паролата си на втория ми скайп.Преди няколко дена си го направих и си бях записал в един текстов документ какво ми е името и паролата, но за съжаление моята приятелка по погрешка е изтрила този текстов документ и а и непомня каква беше, помня само името с което се логвах.Даже имейла с който правих регистрацията незнам, тъй като тогава в същия ден си правех нов и той беше записан в горе-посочения текстов документ, който вече го няма.Та има ли начин да разбера каква ми е била паролата като разполагам само с името?Благодаря предварително. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nightmare Публикувано Април 24, 2010 Report Share Публикувано Април 24, 2010 ами ако искаш да си възстановиш изтритият фаил, можеш да използваш това Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
chino_sz Публикувано Април 24, 2010 Author Report Share Публикувано Април 24, 2010 не благодаря, вече ползвах тази програма и какви ли не, за текстови документи непомагат. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nightmare Публикувано Април 24, 2010 Report Share Публикувано Април 24, 2010 не благодаря, вече ползвах тази програма и какви ли не, за текстови документи непомагат. Ако искаш може да пробваш с "по-лесният" вариант това Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
TechMaster Публикувано Април 24, 2010 Report Share Публикувано Април 24, 2010 Паролата е криптирана, връзката между абонатите е P2P и е криптирана.Освен да използваш Recovery през E-mail, няма какво да направиш. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
chino_sz Публикувано Април 24, 2010 Author Report Share Публикувано Април 24, 2010 The Nightmare какво е това, вървяло само на Win 95 и 98? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nightmare Публикувано Април 24, 2010 Report Share Публикувано Април 24, 2010 The Nightmare какво е това, вървяло само на Win 95 и 98?НЕ аз съм с Windows XP Professional SP3 и редовно си джиткам с него(малко ми крашва ама това е др проблем ) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост