Vankata Публикувано Юни 10, 2006 Report Share Публикувано Юни 10, 2006 Това е един тест да проверите дали сте гей.Кажете резултата. Гей тест Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
infinity1305 Публикувано Юни 10, 2006 Report Share Публикувано Юни 10, 2006 Аз съм гей! Как обяче ме изкара гей...!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Vankata Публикувано Юни 10, 2006 Author Report Share Публикувано Юни 10, 2006 infinity1305 това е само за мъже. Няма смисал момичетата да го правят защото те не може да са гей а лесбийки а аз не съм намерил още таква игра. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dimd Публикувано Юни 10, 2006 Report Share Публикувано Юни 10, 2006 Аз съм гей! Как обяче ме изкара гей...!!гей-ка ! Майтапя се ! Според тази асоциация,аз би трябвало да съм лесбийка/познайте защо,и ми изтрийте мнението ако е грубо/.Сериозно-нямам нужда от този тест,при толкова красиви жени на земята,но...пусто любопитство ! А-а-а-а-а-прецакан съм ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
infinity1305 Публикувано Юни 10, 2006 Report Share Публикувано Юни 10, 2006 гей-ка ! Майтапя се ! Според тази асоциация,аз би трябвало да съм лесбийка/познайте защо,и ми изтрийте мнението ако е грубо/.Сериозно-нямам нужда от този тест,при толкова красиви жени на земята,но...пусто любопитство ! А-а-а-а-а-прецакан съм ! Видя ли сега хахаха тестчето си го бива Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
deyan Публикувано Юни 11, 2006 Report Share Публикувано Юни 11, 2006 (Редактиран) Лелеее! Добре, че жена ми не е около мен, че после...оди обяснявай, че нямаш сестра! Редактиран Юни 11, 2006 от deyan Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Shak Публикувано Юни 11, 2006 Report Share Публикувано Юни 11, 2006 Лелеее! Добре, че жена ми не е около мен, че после...оди обяснявай, че нямаш сестра! Лелеееее, какво ще првя сега? май ще трябва да се отбия до "Спартакус"??? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост