Wond3r Публикувано Април 24, 2010 Report Share Публикувано Април 24, 2010 Предварително се извнявам ако има такава тема преди моята, но ми трбва player или може би codec-и , за да мога да гледам Blu-Ray на компа Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
liver Публикувано Април 24, 2010 Report Share Публикувано Април 24, 2010 Предварително се извнявам ако има такава тема преди моята, но ми трбва player или може би codec-и , за да мога да гледам Blu-Ray на компа CyberLink PowerDVD и Splash player. С втория хардуеърното ускорение се подкарва без допълнителни настройки, ако си с нвидия видео карта (за ати не знам). Може да го дръпнеш оттук http://www.mirillis.com/splash.html Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dimitar_682 Публикувано Април 24, 2010 Report Share Публикувано Април 24, 2010 Total Media theatre-3 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост