ijcv Публикувано Април 24, 2010 Report Share Публикувано Април 24, 2010 Здравейте инсталирах преди време windov 7ultimed после го смених с sp3 сега пробах пак с 32 битова версия Ивсичко тръгна нормално камера драйвери .Ама ми показва на миксера ,че има звук идрайвера е актуален Авсъщност нямам звук .Някой има ли на идея как да се оправи Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Engineer_Rangelov Публикувано Април 24, 2010 Report Share Публикувано Април 24, 2010 Преди последната инсталация форматира ли? Каква ОС сложи? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ijcv Публикувано Април 24, 2010 Author Report Share Публикувано Април 24, 2010 форматирах направих всичко както еписано по дебелите книги .ама е интересно защот при првото инсталиране на7 имаше звук сега няма иначе на 32 битовата бачка всичко няма проблеми сега сам с xp sp3 това мие Дънна платка Foxconn 945G7MD Series на 64битовата не открих драивери за камерата Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 25, 2010 Report Share Публикувано Април 25, 2010 Ще може ли отново да обясниш, но този път малко по-ясно и подробно. Аз поне не разбрах точно под коя операционна система нещата са били наред и под коя има проблеми. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ijcv Публикувано Април 25, 2010 Author Report Share Публикувано Април 25, 2010 Значи-имаше звук при първото инсталиране на7та. Слетова пак си върнах xp sp3после пак сложих 7 инямаше звук ама като се порових мало вчера го отстраних проблема. Просто трябваше да му пусна устройствата които няаха цифров потпис.Ивсичко си потегли .Сега сам с window7 ultimate 32 bt и всичко еok Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост