kokojam Публикувано Април 22, 2010 Report Share Публикувано Април 22, 2010 Здравейте, Дали някой може да ми подскаже има ли надежда да сменя стария процесор AMD Sempron 2500+ с нещо по-добро (Предполагам Athlon) като дъното ми е зле - Foxconn 748K7AA SIS-478, max 3 GB - socket A и от това което рових из нета не виждам нищо, а ми се щеше да намеря нещо, щото иначе машинката ми става за втори компютър - 3 GB RAM и видеокарта HD Sapphire 512 MB HDMI...... Надявам се някой да има идея Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nicky Публикувано Април 22, 2010 Report Share Публикувано Април 22, 2010 Athlon XP (ядро Barton) е най-доброто, което можеш да "боцнеш" в сокета на твоята дънна платка. Но според мен инвестицията би била безсмислена. Най-добре е да караш с този компютър колкото можеш и да събираш пари за нов. Просто всичко е остаряло и инвестицията не е оправдана от финансова гледна точка. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kokojam Публикувано Април 26, 2010 Author Report Share Публикувано Април 26, 2010 Athlon XP (ядро Barton) е най-доброто, което можеш да "боцнеш" в сокета на твоята дънна платка. Но според мен инвестицията би била безсмислена. Най-добре е да караш с този компютър колкото можеш и да събираш пари за нов. Просто всичко е остаряло и инвестицията не е оправдана от финансова гледна точка. Благодаря !!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост