DarluX Публикувано Април 21, 2010 Report Share Публикувано Април 21, 2010 Здравейте ... значи имам проблем с комютъра ми.Значи като го пусна и ми зареди Windowsa почва монитора да ми се включва и изключва през 1 минута ,но само като работя на него,когато пусна филм не го прави това.Преинсталирах си Windowsa и пак същото.Разглобих го и го пуснах и вентилатора на видео картата не варти.Дали този проблем е от видео картата или е от нещо друго ... Мерси предварително ... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Април 21, 2010 Report Share Публикувано Април 21, 2010 Това, че вентилатора на видеокартата не върти е проблем. Сигурно има много прах? Свали картата и почисти праха, може да прегрява. Трябва да завърти. Каква е самата видеокарта? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
DarluX Публикувано Април 21, 2010 Author Report Share Публикувано Април 21, 2010 ами разглобих го, почистох я цялата и пак неще,а картата е Nvidia Gforce 7300 GT Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Април 21, 2010 Report Share Публикувано Април 21, 2010 Само като играеш игра ли се случва да ти гасне монитора? Казваш, че като гледаш филм не прави така. При игрите картата се товари и загрява, затова може да изключва защитата, ако има. Трябва да й се смени вентилатора тогава или да се ремонтира стария. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
DarluX Публикувано Април 21, 2010 Author Report Share Публикувано Април 21, 2010 ами не само при игрите а и така ,обаче когато съм в Safe Mode не гасне .... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Април 21, 2010 Report Share Публикувано Април 21, 2010 ами не само при игрите а и така ,обаче когато съм в Safe Mode не гасне ....В Safe mode не гасне... Видеодрайвера пробва ли да обновиш с последната версия? Определено има проблем с този вентилатор, така се намалява охлаждането на картата. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
help Публикувано Април 22, 2010 Report Share Публикувано Април 22, 2010 Други странични ефекти да се проявяват от видеото като артефакти(черти,снежинки по монитора).Ако няма значи процесора и паметите са здрави още, и с подмяна на охлаждането и термо-пастата ще работят дълго.За гасненето на монитора може да минеш на по малка разделителна способност 1024 х 768 рх стига да се вижда добре на монитора ти.Защото най-вероятно твоя монитор е с много голяма разделителна способност, което помага на някои кондензатор да се пържи в собствен сос без охлаждане.Също е вариант да огледаш видеото за подут кондензатор, след което да потърсиш сервиз в които да ти го сменят. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост