Jump to content

Запитване относно DefenseWall

Препоръчан пост

• Отговори 44
  • Създадена
  • Последен отговор

ТОП потребители в тази тема

ТОП потребители в тази тема

stonit,

цитирам се:

"По този въпрос вече е писано във форума. Отиди на http://myasnick.com/soft/cyra/

и изтегли програмата "cyra" . На сайта всично е обяснено."

Проблемът няма връзка с регионалните н-ки.

VY 73!

Сподели другаде

Да, наясно съм, че DefenseWall 3 е вече официално пусната. Имам и нужните ресурси за превода и работата по него е започната. Конкретни срокове за завършването му обаче не мога да дам.

Между другото: лицензите за версия 2 работят и с версия 3, с изключение на промоционалните обаче, които не би трябвало да работят. Поне според автора, аз лично не съм го тествал.

Сподели другаде

изтеглих DefenseWall_HIPS_v2_56 от http://www.softsphere.com/ от какво може да се получи тоз проблем

http://store.picbg.net/thumb/EE/CB/942b6b3dba00eecb.png

Ако Windows не ти е кирилизиран,няма как да ползваш менютата на програмите на кирилица.

Мисля,че веднъж те бях насочил,как може да стане това,без да има необходимост от намесата на допълнителен софтуер.

Сподели другаде

Да, наясно съм, че DefenseWall 3 е вече официално пусната. Имам и нужните ресурси за превода и работата по него е започната. Конкретни срокове за завършването му обаче не мога да дам.

Между другото: лицензите за версия 2 работят и с версия 3, с изключение на промоционалните обаче, които не би трябвало да работят. Поне според автора, аз лично не съм го тествал.

Да лицензите от промоцията не могат да бъдат запазвани и следователно след 30 ден програмата спира да работи и ти пожелавам успех с превода дано ни зарадваш бързо :peace:

Сподели другаде

• 4 weeks later...
  • 1 month later...

Изказвам благодарност за превода на Night_Raven !

Аз съм със ZoneAlarm FREE,но мисля утре да инсталирам 30 дневната пробна версия на DefenseWall.

Преди това,разбира се ще почета малко повече за нея !

Сподели другаде

• 1 month later...

Night_Raven , възможно ли е да има разлики в резултатите на справяне на DefenseWall със зловредения код , ако бъде тествана на виртуална и на реална машина ?

Принципно правилно ли е да се тестват защитни програми на виртуални машини , защитават ли пълноценно в такава среда ? 

Сподели другаде

Проблемът не би трябвало да е толкова в програмите за защита (DefenseWall в конкретния случай), а в зловредния код. По принцип има начин да се установи дали системата е реална или не и е възможно някои гадинки да отказват да стартират или да се държат различно, макар първото да е много по-вероятно.

Т.е. програмите би трябвало да защитават пълноценно, но гадинките не всички работят във виртуални машини. Затова и е по принцип по-добра идея тестове да се правят на истинска машина, но и във виртуална среда пак е добре в почти всички ситуации.

Сподели другаде

Проблемът не би трябвало да е толкова в програмите за защита (DefenseWall в конкретния случай), а в зловредния код. По принцип има начин да се установи дали системата е реална или не и е възможно някои гадинки да отказват да стартират или да се държат различно, макар първото да е много по-вероятно.

Т.е. програмите би трябвало да защитават пълноценно, но гадинките не всички работят във виртуални машини. Затова и е по принцип по-добра идея тестове да се правят на истинска машина, но и във виртуална среда пак е добре в почти всички ситуации.

Благодаря ти за отговора.

Сподели другаде