to6ooo Публикувано Април 21, 2010 Report Share Публикувано Април 21, 2010 Имам много странен проблем. Който немога да разбера дали е от компютъра или от монитора.При всяко включване на PC-то.. монитора(марка Daewoo) неможе да се включи.. и лампичката постоянно премигва ту в зелено, ту в червено, ту се изгаси целия монитор.. Оправя се след като го изключа от контакта 5,6,7,8... пъти и то не винаги. Когато реши най-после да се включи са ми разбазикани и цветовете и изобщо всички настройки на монитора. Получих няколко отговора от уш специалисти. 1. Проблем с видео картата(Nvidia Geforce 8600 GT Albatron 512)2. Проблем с драйвърите (Вярно е че несъм ги обновявал от както съм си взел видео картата)3. Проблем със самия монитор Та въпроса ми е: Някой има ли идея от какво може да е.. щото тея "специалисти" дето уш трябва да са висококвалифицирани немогат да ми помогнат. Благодаря предварително Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Април 21, 2010 Report Share Публикувано Април 21, 2010 Кажи поне какъв е монитора - CRT, LCD, нещо друго... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
RamzesIII Публикувано Април 21, 2010 Report Share Публикувано Април 21, 2010 Имам много странен проблем. Който немога да разбера дали е от компютъра или от монитора.При всяко включване на PC-то.. монитора(марка Daewoo) неможе да се включи.. и лампичката постоянно премигва ту в зелено, ту в червено, ту се изгаси целия монитор.. Оправя се след като го изключа от контакта 5,6,7,8... пъти и то не винаги. Когато реши най-после да се включи са ми разбазикани и цветовете и изобщо всички настройки на монитора. Получих няколко отговора от уш специалисти. 1. Проблем с видео картата(Nvidia Geforce 8600 GT Albatron 512)2. Проблем с драйвърите (Вярно е че несъм ги обновявал от както съм си взел видео картата)3. Проблем със самия монитор Та въпроса ми е: Някой има ли идея от какво може да е.. щото тея "специалисти" дето уш трябва да са висококвалифицирани немогат да ми помогнат. Благодаря предварителноНай-лесния начин да разбереш,дали монитора работи е като го включиш на друг компютър.Ако причината не е от монитора,остава да е от видеокартата или видеодрайвери. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
to6ooo Публикувано Април 21, 2010 Author Report Share Публикувано Април 21, 2010 монитора е LCD.. като се седя за нещо друго веднага ще пиша Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
petiowolf Публикувано Април 21, 2010 Report Share Публикувано Април 21, 2010 Според мен проблема е в монитора, щом след успешно включване цветовете са "разбазикани". Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост