Jump to content

Препоръчан пост

Имам много странен проблем. Който немога да разбера дали е от компютъра или от монитора.

При всяко включване на PC-то.. монитора(марка Daewoo) неможе да се включи.. и лампичката постоянно премигва ту в зелено, ту в червено, ту се изгаси целия монитор..

Оправя се след като го изключа от контакта 5,6,7,8... пъти и то не винаги.

Когато реши най-после да се включи са ми разбазикани и цветовете и изобщо всички настройки на монитора.

Получих няколко отговора от уш специалисти.

1. Проблем с видео картата(Nvidia Geforce 8600 GT Albatron 512)

2. Проблем с драйвърите (Вярно е че несъм ги обновявал от както съм си взел видео картата)

3. Проблем със самия монитор

Та въпроса ми е: Някой има ли идея от какво може да е.. щото тея "специалисти" дето уш трябва да са висококвалифицирани немогат да ми помогнат.

Благодаря предварително

Сподели другаде

Имам много странен проблем. Който немога да разбера дали е от компютъра или от монитора.

При всяко включване на PC-то.. монитора(марка Daewoo) неможе да се включи.. и лампичката постоянно премигва ту в зелено, ту в червено, ту се изгаси целия монитор..

Оправя се след като го изключа от контакта 5,6,7,8... пъти и то не винаги.

Когато реши най-после да се включи са ми разбазикани и цветовете и изобщо всички настройки на монитора.

Получих няколко отговора от уш специалисти.

1. Проблем с видео картата(Nvidia Geforce 8600 GT Albatron 512)

2. Проблем с драйвърите (Вярно е че несъм ги обновявал от както съм си взел видео картата)

3. Проблем със самия монитор

Та въпроса ми е: Някой има ли идея от какво може да е.. щото тея "специалисти" дето уш трябва да са висококвалифицирани немогат да ми помогнат.

Благодаря предварително

Най-лесния начин да разбереш,дали монитора работи е като го включиш на друг компютър.

Ако причината не е от монитора,остава да е от видеокартата или видеодрайвери.

Сподели другаде