Jump to content

програма за възтановяване на изтрити файлове.

Препоръчан пост

Търся програма с която да мога да си върна един изтрит файл, става въпрос за един плелист.Незнам как е изчезнал от папката където си съхранявам всички плейлисти, самичък е изчезнал.Преди да си преинсталирам Windows 7-цата ми беше направило пак такъв номер, но тогава хубавото беше че в самият плеър си стоеше и аз пак го сейфнах.Ползвам Winamp за плъер и съм с Windows 7 и преди бях с него.Благодаря предварително за помоща... да не би нещо антивирусната ми да го е открила това като вирус и да го е махната защото плейлистът имаше " ~ " ето такъв инициал в началто и края.. незнам какво да мисля вече.
Сподели другаде

а някакви по специални настройки или начин на работа да има? някакво инфо за работа с програмата?

edit: дава ми някаква грешка програмата, като сканирам :C не ми дава тази грешка, но тръгна ли да сканирам :D и прекъсна към края на сканирането и тва е... някакви идеи?

Сподели другаде

Нещо безплатно: iCare Data Recovery Software [GIVEAWAY] 3.6.2.

Да отбележа само, че ползвайки дяла, от който искаш да направиш възстановяване на изтрита информация - шансът това да стане успешно намалява прогресивно.

Сподели другаде

защо?И как така ще стане да не го ползвам този дял?Този дял не е системния, но какво ще рече да не го ползвам, освен да не зареждам програми които се намират в него и да не отварям експлорър-а за друго не се сещам..?
Сподели другаде

Като се презапише информация върху вече индексираната като изтрита, възстановяването й става доста по трудно. Нагледно: напиши на лист хартия нещо с молив, но като натискаш повечко. След това го изтрии с гумичка - думата пак ще личи. Но я вземи напиши върху белега нещо друго с различни химикали и виж дали думата отдолу ще личи вече? :) Същата работа е и с изтритата информация върху твърдия диск. По принцип, след като се сгафи и се изтрие нещо дето не е трябвало, е препоръчително веднага да се потърси начин за възстановяване, без през това време нещо да се записва/мести/дефрагментира върху дяла, на който се е намирала изтритата информация. Противното на това, може да доведе до презаписване върху сектора върху който е била изтритата информация, което създава ефекта на горното примерче. :) Разбира се, аз само споменавам - не съм казал: "Йок! Недей да пробваш да възстановяваш..." Мислех, че е станало ясно. :)
Сподели другаде

да стана ми пределно ясно.Еми аз не съм правил нищо по дяла от харда и не сам правил нищо в папката където беше този плейлист който искам да възтановя, и веднага щом забелязах че се е изтрил, незнам и аз как е станало, търся начин да го върна.Интересното което е че с другите програми го намерих този файл,но ми излиза с разширение PNG, което ще рече че е картинка а то трябва да е "m3u" .Дано да успея да го възтановя както си беше,че не ми се играе да прослушвам на ново към 300 албума... :)
Сподели другаде