chino_sz Публикувано Април 20, 2010 Report Share Публикувано Април 20, 2010 Търся програма с която да мога да си върна един изтрит файл, става въпрос за един плелист.Незнам как е изчезнал от папката където си съхранявам всички плейлисти, самичък е изчезнал.Преди да си преинсталирам Windows 7-цата ми беше направило пак такъв номер, но тогава хубавото беше че в самият плеър си стоеше и аз пак го сейфнах.Ползвам Winamp за плъер и съм с Windows 7 и преди бях с него.Благодаря предварително за помоща... да не би нещо антивирусната ми да го е открила това като вирус и да го е махната защото плейлистът имаше " ~ " ето такъв инициал в началто и края.. незнам какво да мисля вече. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nightmare Публикувано Април 20, 2010 Report Share Публикувано Април 20, 2010 Recuva Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
chino_sz Публикувано Април 20, 2010 Author Report Share Публикувано Април 20, 2010 а някакви по специални настройки или начин на работа да има? някакво инфо за работа с програмата? edit: дава ми някаква грешка програмата, като сканирам :C не ми дава тази грешка, но тръгна ли да сканирам и прекъсна към края на сканирането и тва е... някакви идеи? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
GITZATA Публикувано Април 20, 2010 Report Share Публикувано Април 20, 2010 Заповядай.Изпитано и работи перфектноhttp://www.recovermyfiles.com/ Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
chino_sz Публикувано Април 20, 2010 Author Report Share Публикувано Април 20, 2010 с Recuva възтанових плейлистът, но е повреден.Не тръгват песните.. а като го отворих с notepad върте беше пълна каша...сега ще пробвам и Recover My Files. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Niki Публикувано Април 20, 2010 Report Share Публикувано Април 20, 2010 Може да опиташ с R-Studio http://www.softvisia.com/download.php?view.1032 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
chino_sz Публикувано Април 21, 2010 Author Report Share Публикувано Април 21, 2010 Благодаря ще пробвам и нея. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
draco_volans Публикувано Април 21, 2010 Report Share Публикувано Април 21, 2010 Нещо безплатно: iCare Data Recovery Software [GIVEAWAY] 3.6.2. Да отбележа само, че ползвайки дяла, от който искаш да направиш възстановяване на изтрита информация - шансът това да стане успешно намалява прогресивно. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
chino_sz Публикувано Април 21, 2010 Author Report Share Публикувано Април 21, 2010 защо?И как така ще стане да не го ползвам този дял?Този дял не е системния, но какво ще рече да не го ползвам, освен да не зареждам програми които се намират в него и да не отварям експлорър-а за друго не се сещам..? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
draco_volans Публикувано Април 21, 2010 Report Share Публикувано Април 21, 2010 Като се презапише информация върху вече индексираната като изтрита, възстановяването й става доста по трудно. Нагледно: напиши на лист хартия нещо с молив, но като натискаш повечко. След това го изтрии с гумичка - думата пак ще личи. Но я вземи напиши върху белега нещо друго с различни химикали и виж дали думата отдолу ще личи вече? Същата работа е и с изтритата информация върху твърдия диск. По принцип, след като се сгафи и се изтрие нещо дето не е трябвало, е препоръчително веднага да се потърси начин за възстановяване, без през това време нещо да се записва/мести/дефрагментира върху дяла, на който се е намирала изтритата информация. Противното на това, може да доведе до презаписване върху сектора върху който е била изтритата информация, което създава ефекта на горното примерче. Разбира се, аз само споменавам - не съм казал: "Йок! Недей да пробваш да възстановяваш..." Мислех, че е станало ясно. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
chino_sz Публикувано Април 21, 2010 Author Report Share Публикувано Април 21, 2010 да стана ми пределно ясно.Еми аз не съм правил нищо по дяла от харда и не сам правил нищо в папката където беше този плейлист който искам да възтановя, и веднага щом забелязах че се е изтрил, незнам и аз как е станало, търся начин да го върна.Интересното което е че с другите програми го намерих този файл,но ми излиза с разширение PNG, което ще рече че е картинка а то трябва да е "m3u" .Дано да успея да го възтановя както си беше,че не ми се играе да прослушвам на ново към 300 албума... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
chino_sz Публикувано Април 21, 2010 Author Report Share Публикувано Април 21, 2010 Тази програма R-Studio ,защо ми показва откритите файлове само като цифри и нищо друго.То така немога да се ориентирам кой файл какъв е...? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост