WorkingClass Публикувано Април 20, 2010 Report Share Публикувано Април 20, 2010 Някой може ли да ми покаже от къде да изтеля драйвери за ЛАН карта NVIDIA nForce ? Картата ми е във дънна платка. Преинсталирах си уиндоуса и сега нямам интернет понеже трябвало да инсталирам драйвери за лан картата, но аз не разбирам и от диска пробах да исталирам но не става. Ако някой може да ми прати линк да си изтегля драйверите ще съм благодарен Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
help Публикувано Април 20, 2010 Report Share Публикувано Април 20, 2010 Само това ли можеш да напишеш? Какво ти е дъното,чипсета?Да не би дъното да ти е с чипсет на nForce.nForce Driver 20.14Най-добре виж с everest Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 20, 2010 Report Share Публикувано Април 20, 2010 Ако не знаеш точния чип, кажи какво е дъното. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
WorkingClass Публикувано Април 20, 2010 Author Report Share Публикувано Април 20, 2010 Дънна платка: Gygabyte GA-MP2L-S3(4PCI,2PCI-E,x1,1PCI-Ex16,4DDR2 DIMM,AUDIO,LAN)Чипсет на дънна платка: nVIDIA NFORCE 6100 - 4xx,AMD HAMMER windows xp Надявам се тази информация да ви помогне Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 20, 2010 Report Share Публикувано Април 20, 2010 Опитай с този пакет от драйвери, но НЕ инсталирай Network Management Tools и SATAIDE драйвера. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
WorkingClass Публикувано Април 21, 2010 Author Report Share Публикувано Април 21, 2010 Опитай с този пакет от драйвери, но НЕ инсталирай Network Management Tools и SATAIDE драйвера.Кое от тези да не инсталирам:SM BUS, SMU, ETHERNET, STORAGE DRIVERСамо те ми излизат във менюто за изор на инсталация, и не мога да се ориентирам във кои от тях са Network Management Tools и SATAIDE Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 21, 2010 Report Share Публикувано Април 21, 2010 Опитай без Storage Driver. Останалите ги инсталирай. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
WorkingClass Публикувано Април 21, 2010 Author Report Share Публикувано Април 21, 2010 Оправих се. Мерси за помоща. Оказа, се че проблема ми е бил във друго - имам две ЛАН карти и не съм отписал и-нет портокола от едната която всъщност ми е прецакана, затова и неможех да подкарам дънната. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост