emil9216 Публикувано Април 18, 2010 Report Share Публикувано Април 18, 2010 Проблема е, че когато трябва да напиша някакъв текст на кирилица в прозореца в който се пише текста ми излизат йероглифи , а също и когато трябва да напиша текст и на бутоните за навигация. Character set съм го настроил на user define – windows-1251 и съм инсталирал всички възможни езици на кирилица – български, руски, сръбски и т.н. Не знам какво друго да направя. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
crio Публикувано Април 18, 2010 Report Share Публикувано Април 18, 2010 Най-вероятно програмата записва файловете в кодировка, различна от зададената в HTML кодът. Пробвай с UTF-8. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vesodimov Публикувано Април 20, 2010 Report Share Публикувано Април 20, 2010 Няма какво друго да направиш. Аз минавам през Page - Page properties - Character set - и ако няма възможност за избор ръчно пиша windows-1251 и кодировката се променя. Освен да пробваш с друга версия на програмата ... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
hrist Публикувано Май 28, 2010 Report Share Публикувано Май 28, 2010 с оригиналната кирилица ли си на ВИНА? И РЕГИОНАЛНИТЕ НАСТРОЙКИ ДОБРЕ ЛИ СА? ако не си с кирилицата на ВИНА а си с FLEXTAIP е нормално да ти се е прецакала оригиналната кирилица. за да оправиш работата изтриваш флекса тотално и си намираш здрав българки пакет трябва да имаш и инсталациония диск на WINDOWSA и процедурата е следната, изтриваш българския пакет който ти е в момента - рестартираш компа и задаваш команда да се инсталира новия бг пакет и ще ти поиска инсталациония диск за да копира файловете от папка i386 и си готов. аз сам си го оправих по този начин. успех! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост