Don_Toni Публикувано Април 18, 2010 Report Share Публикувано Април 18, 2010 Здравейте,Имам проблем с моята уайърлес карта. До известно време си работеше перфектно, но след като ме бяха нападнали някакви вируси и ги почистих, картата не работи. Има я инсталирана като хардуер, ъпдейтнал съм последните драйвъри но пак не е активна.Лаптопа ми е Asus X50Z с операционна система Vista Ultimate X64. Когато вляза с Убунту, си работи, дори скоро слагах друга Виста на друг партишън и пак работеше картата, но с основната ми ОС не иска.Отстрани на лаптопа има копче за механично включване и изключване на картата - от там също не иска да тръгне. И съм принуден да седя вързан с кабела. А на работата е доста неудобно с кабелите да се размотавам Ще съм ви много благодарен ако можем да решим този сложен за мен проблем. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Engineer_Rangelov Публикувано Април 18, 2010 Report Share Публикувано Април 18, 2010 А опита ли все пак първо "uninstall" ? И драйверите от къде са свалени ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Don_Toni Публикувано Април 18, 2010 Author Report Share Публикувано Април 18, 2010 Да всички тези неща съм ги пробвал, драйвърите са от сайта на Асус, ъпдейтвах Вистата, ънинсталвах драйвъра, после му слагах новия и т.н.Ва дивайс мениджъра си илиза както трябва, но всъщност картатат явно не е активна. Много странно досега не съм се сблъсквал с такова чудо. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Don_Toni Публикувано Април 19, 2010 Author Report Share Публикувано Април 19, 2010 Реших проблема, за всички които имат такъв проблем решението е следното:1. Отваряте regedit.2. Отивате на HKEY_LOCAL_MACHINE / SYSTEM / CurrentControlSet / Services / Ndisuio3. Погледнете в "Start" отдясната страна. Ако е на 4, тогава това е вашият проблем. Променете го на 3.4. Отидете на HKEY_LOCAL_MACHINE / SYSTEM / CurrentControlSet002 / Services / Ndisuio5. Отново в "Start" отдясната страна. Ако е на 4 променете го на 3.6. Затворете Regedit.7. Рестартирайте Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост