Jump to content

Препоръчан пост

Здравейте! :peace:

Имам един проблем.Днес реших да си изтегля 2 програми за обновяване(теглене) на драйвъри! Програмите са Driver Checker и Driver Genius ...

Обнових 8 драйвъра и дойде време за 9-я,който по случайност беше видеокартата (ATI Radeon X1200) !

И така изтеглих драйвера и го инсталирах след което дадох рестарт на компа.Когато го пуснах всичко беше доста объркано:

графиката беше прецакана,иконите огромни,цветовете ги нямаше никакви.И така утидох в папката където беше изтеглен драйвера за ATI (име на папката - ATI_9800_legacy_8593100_for_WinXP )!!! И така стартирах инсталера и натиснах на "Remove ATI Radeon graphics software,leave chipset software(RECOMMENDED)" разбира се не знаех какво правя и реших да пробвам това,рестартнах компа.Когато го пуснах всичко беше на ред (графика,цветове,икони и тн) но се върна един стар проблем! Когато натисна десен бутон за РЕФРЕШ менюто зарежда 2 секунди а това преди го нямаше.Тоест зареждаше веднага! След това реших да пусна една игра (StarCraft 2) която преди това ми вървеше добре на LOW графика а сега СЕЧЕ ! Тоест компа ми отново е бавен....

Сега като пусна Driver Genius да сканира за липсващи драйвъри или ъпдейти ми показва че трябва да инсталирам това AMD 690G/780G/790GX/SB400/SB450/SB600/SB700/SB750 Chipset Driver самоче програмата нещо не ще да го намира,а и аз не знам откъде да го изтегля! До колкото знам това е драйвър за процесора? Има ли вероятност за това компа (лаптопа) сега да е бавен?!

С Windows XP съм! Уиндолса е преинсталиран преди 2 седмици,а след днез отново стана бавен...Помогнете? :bored: :help:

Сподели другаде

Единственото което мога да деинсталирам от там е AMD Processor Drivers...нищо друго не ми излиза! И кои драйвери по-точно трябва да изтегля?

Няма нищо свързано с "chipset" или каквото е там!? :crosseyes1: :crosseyes1:

ПС - ОПРАВИХ ПРОБЛЕМА! Деинсталирах предишното graphics/chipset drivers и инсталирах драйвърите на чипсета който свалих от сайта който ми даде : )Вече всичко е наред.Искрено ти благодаря приятел :thumbsup: :hesthebest:

Сподели другаде