pipito Публикувано Април 17, 2010 Report Share Публикувано Април 17, 2010 Здравейте!С една дума няма никакъв звук.Работя с външни тонколони,а не с вградени защото такива няма.Но преди около час деинсталирах една програма,която нямам спомен да съм я теглила.Не помня точно как се казваше,но беше нещо като тези игри в телефоните за композиране на музика,но тази беше само с звуци на барабани,тракане на дамски токчета,вертолет и други. Дано ме разбрахте.След деинст. компютъра се рестартира и после се изписа,че е намерен нов харддиск,без да съм пипала нищо.Опитвам се да гледам В бокса и се оказа,че няма звук.В контролния панел звуковите устройства са в светло,т.е. не мога да кликам за промяна.Иконата на микрофон на лентата със задачи липства.Това е,ако можете ми помогнете! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
m0rgan Публикувано Април 17, 2010 Report Share Публикувано Април 17, 2010 пробваи с една преинсталация на драивърите за аудиото, друго което ми идва на акъла което пожеш да направиш - влез под safe mod с f5 и ако имаш скорошен restore point .....ако не ме разбираш за каквостава въпрос кажи ще ти обясня подробно... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
pipito Публикувано Април 18, 2010 Author Report Share Публикувано Април 18, 2010 Благодаря!През Контролния панел влязох в Система и там намерих звуковите устройства.Other devices беше с жълта питанка,а Multimedia Audio Controller с жълта въпросителна и удивителна.Избрах компютъра да направи автоматична преинсталация и всичко е наред.сontrol panel ->sуstem ->device manager->sound,video i games controller->намирам звуковата карта и я отварям ->отивам на driver->update driver->browse-вам файла s download-aЕ,не го направих сама ,в Нета имаше същия проблем и от там видях какво да правя стъпка по стъпка. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост