Jump to content

Препоръчан пост

Здравейте!

С една дума няма никакъв звук.

Работя с външни тонколони,а не с вградени защото такива няма.

Но преди около час деинсталирах една програма,която нямам спомен да съм я теглила.

Не помня точно как се казваше,но беше нещо като тези игри в телефоните за композиране на музика,но тази беше само с звуци на барабани,тракане на дамски токчета,вертолет и други. :blush:

Дано ме разбрахте.

След деинст. компютъра се рестартира и после се изписа,че е намерен нов харддиск,без да съм пипала нищо.

Опитвам се да гледам В бокса и се оказа,че няма звук.

В контролния панел звуковите устройства са в светло,т.е. не мога да кликам за промяна.

Иконата на микрофон на лентата със задачи липства.

Това е,ако можете ми помогнете!

Сподели другаде

пробваи с една преинсталация на драивърите за аудиото, друго което ми идва на акъла което пожеш

да направиш - влез под safe mod с f5 и ако имаш скорошен restore point .....ако не ме разбираш за какво

става въпрос кажи ще ти обясня подробно...

Сподели другаде

Благодаря!

През Контролния панел влязох в Система и там намерих звуковите устройства.

Other devices беше с жълта питанка,а Multimedia Audio Controller с жълта въпросителна и удивителна.

Избрах компютъра да направи автоматична преинсталация и всичко е наред.

сontrol panel ->sуstem ->device manager->sound,video i games controller->намирам звуковата карта и я отварям ->отивам на driver->update driver->browse-вам файла s download-a

Е,не го направих сама :peace: ,в Нета имаше същия проблем и от там видях какво да правя стъпка по стъпка.

Сподели другаде