Don_Toni Публикувано Април 16, 2010 Report Share Публикувано Април 16, 2010 Здравейте,използвам Windows Vista Ultimate x64 SP2, но от известно време ми прави впечетление, че ми се загуби възможността да създавам шорткътове и да изпращам файлове на мейл директно като натисна десния бутон върху някой файл. Прилагам скрийн шотове на файл, който не може да се прати на мейл и другия скрийншот, че не позволява на ехе файл да му бъде създаден шорткът: Дайте съвет ако можете, как да си реша проблема. Благодаря предварително. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Engineer_Rangelov Публикувано Април 17, 2010 Report Share Публикувано Април 17, 2010 Здравейте,използвам Windows Vista Ultimate x64 SP2, но от известно време ми прави впечетление, че ми се загуби възможността да създавам шорткътове и да изпращам файлове на мейл директно като натисна десния бутон върху някой файл. Прилагам скрийн шотове на файл, който не може да се прати на мейл и другия скрийншот, че не позволява на ехе файл да му бъде създаден шорткът: Дайте съвет ако можете, как да си реша проблема. Благодаря предварително. Имаш ли Outlook ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Don_Toni Публикувано Април 17, 2010 Author Report Share Публикувано Април 17, 2010 Да имам инсталиран Office 2010, мислих че е от него , но не е. Махах го, слагах Office 2007, но нямаше никакво влиание. Преди по дифолт си беше вградения Windows mail. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Engineer_Rangelov Публикувано Април 17, 2010 Report Share Публикувано Април 17, 2010 Да имам инсталиран Office 2010, мислих че е от него , но не е. Махах го, слагах Office 2007, но нямаше никакво влиание. Преди по дифолт си беше вградения Windows mail. А сега в Офис 2007 има ли Outlook? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Don_Toni Публикувано Април 17, 2010 Author Report Share Публикувано Април 17, 2010 Аз се върнах на Office 2010 и в него има Outlook, който е много бъгав и не го ползвам. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
B-boy/StyLe/ Публикувано Април 17, 2010 Report Share Публикувано Април 17, 2010 Пробвайте следното: Отворете Start менюто и в търсачката въведете: C:\Users\Default\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\SendTo Изберете с десен бутон върху Mail Recipient и изберете Copy. Сега отново се върнете към Start менюто и поставете следната команда: shell:sendto С десен бутон в папката изберете Paste. Вижте дали се е появила въпросната опция. Поздрави ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Don_Toni Публикувано Април 17, 2010 Author Report Share Публикувано Април 17, 2010 Да оправи се, страшно много съм Ви благодарен. Поздрави ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
B-boy/StyLe/ Публикувано Април 17, 2010 Report Share Публикувано Април 17, 2010 Радвам се. При нови проблеми пишете отново. Лека вечер ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост