bako_ttv Публикувано Април 16, 2010 Report Share Публикувано Април 16, 2010 Искам да ви попитам как да разбера когато блокира сайт, за кой сайт става на въпрос? Понеже до като разбера, че ми блокира Замундата и зареждането на сайта не се получи та трябваше да повторя отварянето (което отново не се получи)? И тогава видях, че блокира сайт който не беше с име а с някакви цифри (95.211.34.45), и чак когато го сложих това в изключенията се отвори Замундата?!Има ли някакъв начин да изписва имената на сайтовете ,а не тези цифри понеже така не се ориентирам? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Април 16, 2010 Report Share Публикувано Април 16, 2010 Искам да ви попитам как да разбера когато блокира сайт, за кой сайт става на въпрос? Понеже до като разбера, че ми блокира Замундата и зареждането на сайта не се получи та трябваше да повторя отварянето (което отново не се получи)? И тогава видях, че блокира сайт който не беше с име а с някакви цифри (95.211.34.45), и чак когато го сложих това в изключенията се отвори Замундата?!Има ли някакъв начин да изписва имената на сайтовете ,а не тези цифри понеже така не се ориентирам?Не, изключи блокирането на сайтове. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bako_ttv Публикувано Април 16, 2010 Author Report Share Публикувано Април 16, 2010 Не, изключи блокирането на сайтове. Не е ли опасно това въпреки ,че до сега не съм ползвал платената версия ,а само безплатната?! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Април 16, 2010 Report Share Публикувано Април 16, 2010 Не е ли опасно това въпреки ,че до сега не съм ползвал платената версия ,а само безплатната?!Не е чак опасно, нали имаш антивирусна? Иначе пък не можеш да влизаш в много сайтове. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост