Nightmare Публикувано Април 16, 2010 Report Share Публикувано Април 16, 2010 Здравейте Имам един въпрос Как да променя/премахна този прозорец на тази програмка Avoidhttp://prikachi.com/files/1513336S.jpg След доста време прекарано в нета за търсене КАК намерих Resource Hackerно нещо не мога да се оправя с нея, може ли да ми помогнете ... Благодаря предварително Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
m0rgan Публикувано Април 16, 2010 Report Share Публикувано Април 16, 2010 за точно тази програмка нестава (поне при мен)с resourse hack-a, предполагам някаква защита или нещо такова (по разбиращите да кажат)но по принцип с ResHack-a се работи така1. отваряш си exe-то на програмката2. action -> replace bitmap (намираш си логото което ще заместваш ако са повече от 1)3. избираш си твоето лого ( което трябва да е в bmp формат)4. file -> save as -> задаваш си име.ехе (добре е преди това да си си направил едно копие на ехе-то за всеки случай) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nightmare Публикувано Април 16, 2010 Author Report Share Публикувано Април 16, 2010 за точно тази програмка нестава (поне при мен)....и при мен не става :'( с коя програма ще мога да го направя ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nightmare Публикувано Април 16, 2010 Author Report Share Публикувано Април 16, 2010 казаха ми, че тази програмка може да направи това което искам, но не ми тръгва .... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост