avalon72 Публикувано Август 12, 2010 Report Share Публикувано Август 12, 2010 Няма проблеми, оправи се. Мерси за препоръката! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Cutie Публикувано Април 11, 2011 Author Report Share Публикувано Април 11, 2011 Здравейте! Отново ми се появи проблем. Както си цъках из разни сайтове, Аваст започна да ми забранява достъпа до почти всички, пишеше нещо от сорта thread HTML Script.inf. :( Сканирах и ми показа, че имам вируси, не знам какво да правя, нямам достъп до повечето сайтове. Сега съм през Safe mode. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
-TEN4O- Публикувано Април 11, 2011 Report Share Публикувано Април 11, 2011 HTML Script.inf. :( Няма "вирус" фалшива тревога е - преди малко пуснаха ъпдейт на дефинициите обнови ръчно ако трябва . Едит: Ако при сканиране показва зарази това е друг въпрос ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Cutie Публикувано Април 11, 2011 Author Report Share Публикувано Април 11, 2011 Няма "вирус" фалшива тревога е - преди малко пуснаха ъпдейт на дефинициите обнови ръчно ако трябва . Едит: Ако при сканиране показва зарази това е друг въпрос ! Благодаря ти, стана. Сега уж нямам вируси, явно пак е било от това. Одеве ми показа доста и направих boot-time scan, трих правих, не знам какви съм ги свършила... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост